MasterChef: “Είσαι αστείος ρε φίλε”- O καβγάς Ντέμης και Γιώργου και η επιστροφή της Σπυριδούλας

MasterChef: “Είσαι αστείος ρε φίλε”- O καβγάς Ντέμης και Γιώργου και η επιστροφή της Σπυριδούλας

Η Ντέμη εμφανίζεται να επιτίθεται άσχημα στον Γιώργο, με τον οποίο παλαιότερα είχαν καλή σχέση. Μαρία βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας ή όχι.

Στο τελευταίο επεσιόδιο του MasterChef 4, μεγάλος νικητής στη δοκιμασία αναδείχτηκε ο Τζον, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, έχοντας φτιάξει το καλύτερο σούσι. Η τελική εννιάδα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής διαμορφώθηκε ενώ τέσσερις – ο Γιώργος, ο Κώστας, η Ντέμη και ο Διονύσης – θα τίθενται σε ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου που θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, το οποίο προμηνύει σκηνικό… πολέμου: Η Ντέμη εμφανίζεται να επιτίθεται άσχημα στον Γιώργο, με τον οποίο παλαιότερα είχαν καλή σχέση. Η ένταση χτυπάει κόκκινο με την παίκτρια να του λέει σε κάποια στιγμή “Είσαι αστείος ρε φίλε”…

Παράλληλα η Μαρία εμφανίζεται στο τρέιλερ ιδιαίτερα προβληματισμένη για το αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας ή όχι για να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά αρκετά απαιτητική, ενώ όπως φαίνονται στα πλάνα, στο επεισόδιο θα δούμε και την επιστροφή της Σπυριδούλας, αυτήν τη φορά σε ρόλο κριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα