MasterChef: Ένταση στην κόκκινη ομάδα – Έξαλλοι όλοι με τον Διονύση

MasterChef: Ένταση στην κόκκινη ομάδα – Έξαλλοι όλοι με τον Διονύση
Ο Διονύσης από το MasterChef 5 Youtube

Ο Ιωάννης και η Μαργαρίτα τα "έβαλαν" με τον Διονύση στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5. Τι συνέβη.

Το δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας για φέτος στο MasterChef 5 είδαμε το βράδυ της Τρίτης (18/05), με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για άλλη μια φορά, ώστε να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι είχαν μια τελευταία ευκαιρία για να ανακάμψουν και να διορθώσουν τα λάθη, που έγιναν στο μενού τους, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας στο βουνό μία μέρα πριν, τη Δευτέρα (17/05).

Οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού με έμπνευση τις “Τέσσερις Εποχές” του χρόνου και όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που ένα συμβάν στην κόκκινη ομάδα έφερε μεγάλη αναστάτωση και ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης είχε ένα ατύχημα, καθώς άνοιξε καταλάθος το μπλέντερ του και χύθηκε το μείγμα της σούπας που έφτιαχνε. Ο παίκτης τα έχασε και δεν ήξερε τι να κάνει, καθώς ο χρόνος περνούσε.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη προσπάθησε να βοηθήσει τον συμπαίκτη της, ενώ είπε στον Διονύση Σαρακίνη – που ήταν ο αρχηγός της ομάδας – να βάλει κι εκείνος το χέρι του, ωστόσο, ο ίδιος δεν έδωσε σημασία, καθώς έστηνε το πιάτο του.

Η στάση του εκνεύρισε και τους δύο παίκτες, με τον Ιωάννη να ξεσπά: “Αγχώθηκα και νευρίασα με τον Διονύση γιατί εγώ έτρεχα πέρα δώθε για να βρω υλικά και σκεύη και στις δυο βόλτες που έκανα, ο Διονύσης κοιτούσε να στήσει το πιάτο του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα