MasterChef: Η Γιάννα και η Μαρία μιλούν για το παιχνίδι, τις κλίκες και την Άλκηστη

MasterChef: Η Γιάννα και η Μαρία μιλούν για το παιχνίδι, τις κλίκες και την Άλκηστη
Η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση από το MasterChef, στη "Φωλιά των Κου Κου"

Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν από το MasterChef μιλούν για την εμπειρία τους, για τις αποχωρήσεις τους από το ριάλιτι μαγειρικής και για τους συμπαίκτες τους.

Η Γιάννα Ρέντεση και η Μαρία Τσαπράνη, οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρόσφατα από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, το MasterChef, βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μίλησαν για την εμπειρία τους, αλλά και για τους συμπαίκτες τους.

Η Γιάννα, η οποία αποχώρησε την Τρίτη το βράδυ από το παιχνίδι, μίλησε για τη φιλία της με τη Μαρία στο MasterChef:

“Με τη Μαρία γνωριστήκαμε όταν ήρθα στην Αθήνα, όταν ήμασταν στους 20. Όταν είσαι σε ένα σπίτι, ουσιαστικά σε εγκλεισμό, και δεν επικοινωνείς ούτε με τους δικούς σου, ούτε ξέρεις τι γίνεται έξω, είναι φυσικό επόμεnο να έρθεις πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Ταίριαξα με τη Μαρία και η Μαρία με εμένα, ήμουν το στήριγμά της και της έφτιαχνα τη διάθεση, γιατί είμαι αυθόρμητος άνθρωπος.”

Με τη σειρά της η Μαρία μίλησε για το πόσο την στήριξε η Γιάννα και, μάλιστα, αναφέρθηκε στη μέρα της αποχώρησής της και την αδικία που θεώρησε πως έγινε:

“Η Γιάννα με βοήθησε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι ψυχολογικά, αν δεν ήταν η Γιάννα δίπλα μου, ίσως να έφευγα και νωρίτερα, γιατί αν δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν μου βγαίνει και το μαγειρικό. Δεν με αδίκησε ο Πάνος. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτό που έπρεπε στην ομάδα. Για μένα αδικήθηκε ο Ζαχίρ και η Ασημίνα που ήταν υποψήφιοι. Για παράδειγμα, η Ασημίνα ήταν συνεχώς πίσω απ’ τον Χαράλαμπο και τον ρωτούσε πώς να βοηθήσει. Ο Ζαχίρ ναι μεν άργησε να κάνει την παρασκευή με τον σολομό, αλλά το πιάτο βγήκε ωραίο. Δεν είπε κανείς τίποτα για τον σολομό.”

Η παίκτρια ρωτήθηκε και για την Άλκηστη, παίκτρια που έχει σχολιαστεί πολύ εντός και εκτός παιχνιδιού για τη συμπεριφορά της. Η Μαρία, που την έζησε μέσα στο σπίτι του MasterChef, έδωσε τη δική της οπτική:

“Η Άλκηστις είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Αν έχει 5 και εσύ τίποτα, θα σου δώσει και τα 5. Δεν θα κρατήσει τίποτα για την ίδια. Απλώς έχει ένα κακό, είναι υπερβολικά αντιδραστική. Κι εγώ είμαι, αλλά το ελέγχω, ενώ η Άλκηστις δεν μπορεί να το ελέγξει.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα