MasterChef: Ο καβγάς Σπυριδούλας – Μανώλη, οι ειρωνείες και το χειρουργείο του Σταμάτη

MasterChef: Ο καβγάς Σπυριδούλας – Μανώλη, οι ειρωνείες και το χειρουργείο του Σταμάτη
Nikargyrop / Facebook

Όλα τα είχε το επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef: γευσιγνωσία, μαγειρική δοκιμασία, συγκίνηση, ίντριγκες. Ποιο ζευγάρι αποκλείστηκε από τη Silver Award Week όπου συνεργάζονται περσινοί και φετινοί παίκτες;

Τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας κατά την οποία οι περσινοί και οι φετινοί παίκτες του MasterChef συνεργάζονται, προκειμένου να κερδίσουν το Silver Award και 10.000 ευρώ, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης. Τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, σε μια δοκιμασία που χωρίστηκε σε δύο φάσεις: η πρώτη ήταν τεστ γευσιγνωσίας ποτών και η δεύτερη ήταν καθαρά μαγειρική.

Αφού, λοιπόν, οι παίκτες δοκίμασαν με κλειστά μάτια διάφορα ροφήματα, τα οποία έπρεπε να ονοματίσουν, κλήθηκαν να σκεφτούν με φαντασία και να μαγειρέψουν 5 πιάτα με “πειραγμένους” μεζέδες ή αλλιώς “γκουρμεδομεζέδες”. Τα ζευγάρια κατάφεραν να συνδυάσουν τις ιδέες που είχε ο κάθε παίκτης και να παρουσιάσουν μερικά πολύ εντυπωσιακά πιάτα, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι κριτές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ως γνωστός “σατανάς”, πήγαινε από πάγκο σε πάγκο κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και ρωτούσε τον καθένα τι θα κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει. Μέσα από τις απαντήσεις των παικτών, είχαμε και μια εξομολόγηση από τον Σταμάτη, ο οποίος αποκάλυψε πως πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και είπε πως αν κερδίσει τα χρήματα θα κάνει ένα χειρουργείο που μπορεί να τον βοηθήσει.

Υπήρξε, όμως, και ένα απρόσμενο περιστατικό ανάμεσα σε δυο παίκτες που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τσακωθούν, καθώς έκαναν στενή παρέα. Ο λόγος για τον καβγά ανάμεσα στη Σπυριδούλα και τον Μανώλη, που ξεκίνησε με αφορμή ένα αστείο του Μανώλη. Η Σπυριδούλα θύμωσε και γεμάτη ειρωνεία, όχι μόνο “την είπε” στον Μανώλη, αλλά μίλησε και με άσχημο τρόπο για την Ασημίνα, αποκαλώντας την εμμέσως χαζή και ανεγκέφαλη.

Ειδικότερα, ο Τιμολέων που ήταν ζευγάρι με τη Σπυριδούλα, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους κριτές, μαγείρεψε “τηγανητό εγκέφαλο γαρίδας”. Στο τέλος της δοκιμασίας ο Μανώλης τρόλαρε τη Σπυριδούλα ρωτώντας την έμεινε κανένας εγκέφαλος”, με την παίκτρια να απαντά “ο δικός μου για το σπίτι μετά”. Ο Μανώλης απάντησε γελώντας “δηλαδή κανένας” και η Σπυριδούλα έγινε έξαλλη, άρχισε να ειρωνεύεται πολύ έντονα και να λέει στον Μανώλη “τα σχόλια περί εγκεφάλου στην Ασημίνα, όχι σε μένα”.

Η συμπεριφορά της εξόργισε το Twitter:

Από όλη τη δοκιμασία, ενώ όλοι οι δίσκοι με τα 5 πιάτα των ζευγαριών ήταν πολύ καλοί, οι κριτές επέλεξαν τις δύο ομάδες που δεν ήταν τόσο δυνατές. Έτσι, από τη Silver Award Week αποκλείστηκαν οι Ζαχίρ – Μάγκυ και Σταμάτης – Τσίκιλης, αν και θα έχουν ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουν το έπαθλο μέσα στη βδομάδα. Απόψε, Τετάρτη, θα δούμε μια νέα δοκιμασία και τους παίκτες να μπαίνουν ξανά στην κουζίνα, έτοιμοι να μαγειρέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα