MasterChef: Ο Κοντιζάς κατακεραύνωσε παίκτρια – “Δεν θέλω να έρχονται τέτοια πιάτα εδώ”

Διαβάζεται σε 2'
Σωτήρης Κοντιζάς
Σωτήρης Κοντιζάς YouTube

Δύο πιάτα στην πρώτη δοκιμασία του Mystery Box απογοήτευσαν τους κριτές του MasterChef 8. Η αυστηρή κριτική.

H στιγμή για να ανοίξει το πρώτο Mystery Box για το MasterChef 8 , έφτασε και το βράδυ της Δευτέρας (29/01) οι νέοι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού μπήκαν για πρώτη φορά στις κουζίνες.

Όμως, φέτος το Mystery Box παίζεται αλλιώς και αυτό το διαπίστωσαν γρήγορα οι επίδοξοι σεφ.

H Χριστίνα και ο Λευτέρης είχαν τις πιο δυνατές προσπάθειες κι έτσι έγιναν οι αρχηγοί της μπορντό και της γκρι ομάδας ή μπριγάδα, όπως είναι στη γλώσσα των σεφ, αντίστοιχα.

Οι δυο τους κλήθηκαν να δημιουργήσουν αντιπάλους για δυνατές μαγειρικές μονομαχίες, οι οποίες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Οι αντίπαλοι της μπορντό μπριγάδας: Άνχελ – Σταμάτης, Μάριος- Χρήστος, Παναγιώτης – Νικόλας, Χριστίνα – Κώστας, Σοφοκλής – Λευτέρης, Χρήστος – Μπάμπης

Οι αντίπαλοι της γκρι μπριγάδας: Γιάννης – Ηλίας, Θάνος – Γεωργία, Νίκος – Αλέξανδρος, Χρήστος – Βιβή, Ρένα – Ζωή, Τάνια – Γιάννης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δοκιμασία του Mystery Box, με τη μπορντό ομάδα να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια και να “στέλνει” τη γκρι ομάδα στην άχαρη διαδικασία της ψηφοφορίας, για να προκύψει ο πρώτος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Το πρώτο Mystery Box πέρα από αλλαγές είχε και απογοητεύσεις, αφού η Ζωή και η Ρένα που αναμετρήθηκαν, η πρώτη φορώντας μπορντό ποδιά και η δεύτερη γκρι ποδιά, είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Το πιάτο της Ζωής είχε πολλά τεχνικά λάθη, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους κριτές, και από την άλλη η Ρένα λόγω έλλειψης χρόνου και υλικών παρουσίασε στους κριτές ένα πιάτο που έμοιαζε ημιτελές.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν, όμως δεν μάσησαν τα λόγια τους.

“Προσπαθώ να βρω τι να κρίνω στο πιάτο σου. Από τη μία έχουμε το πρώτο Mystery Box και είναι η πρώτη μέρα κανονικής ροής του διαγωνισμού, από την άλλη είναι και η 8η σεζόν που κάνουμε MasterChef. Εμένα εδώ μου φαίνεται ότι έχεις πάρει 4-5 στοιχεία και τα έχεις ψήσει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν έχουμε ολοκληρωμένη προσπάθεια. Δεν θέλω να έρχονται τέτοια πιάτα. Ούτε από σένα, ούτε από κανέναν“, τόνισε σε αυστηρό τόνο ο Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα