MasterChef: Πανικός στην κουζίνα – Ποιος παίκτης αποχώρησε

MasterChef: Πανικός στην κουζίνα – Ποιος παίκτης αποχώρησε
Οι κριτές του MasterChef star tv

Ανατροπή στην κουζίνα του MasterChef και μεγάλη δυσαρέσκεια από τους κριτές. Ποιος παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα.

Όσο περνάει ο καιρός οι δοκιμασίες γίνονται δυσκολότερες και ο κλοιός στενεύει γύρω από τους διαγωνιζόμενους που κάθε φορά θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι επάξια βρίσκονται στο MasterChef 2022.

Μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/04).

Μετά τις χθεσινές δοκιμασίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef αναδείχθηκαν η Φανή, ο Μάριος, η Βασιλική και η Ελισάβετ.

Λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2022, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Γιάννο που είχε την κάρτα ασυλίας αν θα τη χρησιμοποιούσε. Τότε ο Γιάννος αποκάλυψε ότι θα δώσει την κάρτα στην Ελισάβετ.

«Θα αδικήσω έναν άλλο τον Μάριο, αλλά την κάρτα θα τη δώσω στην Ελισάβετ», ισχυρίστηκε. Στη συνέχεια η Ελισάβετ αποκάλυψε ότι είχαν κάνει κουβέντα για την κάρτα, με τη διαγωνιζόμενη να του λέει ότι δεν τη χρειάζεται.

«Αποφάσισα να δώσω την κάρτα για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει. Όταν λες ότι είσαι φίλος με κάποιον, δε θα σε ψηφίσω, με έχεις σώσει δυο φορές, δεν τον μαχαιρώνεις… Ήταν αναπόφευκτο να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει», ισχυρίστηκε ο Γιάννος.

Εκτός από την αντίρρηση της Βασιλικής, αυτή η απόφαση προκάλεσε αρκετά σχόλια από τους συμπαίκτες του, με τον Τζόναθαν να παίρνει τη θέση της Ελισάβετ.

MasterChef: Ο Γιάννος έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας

Οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να ακολουθήσουν με ακρίβεια τα βήματα της συνταγής του καλεσμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές, στις τεχνικές και στις γεύσεις του πιάτου.

Στη δυάδα με τα χειρότερα πιάτα βρέθηκαν η Βασιλική και ο Τζόναθαν. Ο δεύτερος, αν και έβαλε τα δυνατά του, συγκέντρωσε μόλις 21 βαθμούς από τους κριτές για το πιάτο του, ενώ η Βασιλική 23.

Το ταξίδι του μάγειρα στο MasterChef έφτασε στο τέλος του, με τον Τζόναθαν να συγκινείται που αποχωρεί.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος και πλήρης με όλα όσα έζησε στον διαγωνισμό μαγειρικής, τονίζοντας πως έχει πολλά ακόμα να δώσει στη μαγειρική.

MasterChef: Η στιγμή της αποχώρησης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα