MasterChef Spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν – Μεγάλη ανατροπή

MasterChef Spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν – Μεγάλη ανατροπή
Masterchef 5 Facebook / @Masterchef Gr

Οι ισορροπίες θα ανατραπούν ξανά στην κουζίνα του MasterChef, καθώς τα πρόσωπα που επιστρέφουν είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

Στον εξώστη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι παίκτες του “MasterChef 5” και γίνονται θεατές της μαγειρικής διαδικασίας που θα κρίνει ποιοι από τους παλιούς διαγωνιζόμενους θα επιστρέψουν στο ριάλιτι του Star.

Τη Δευτέρα (12/04), δώδεκα από τους παλιούς παίκτες πήραν μια ευκαιρία ακόμη και διεκδίκησαν εκ νέου μια θέση στο “MasterChef 5”.

Αυτοί ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρία Φίλογλου, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Νίκος Σκορδάκης, Βίλλη Σεργή, Αντώνης Μητρόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης. Από την άλλη, οι μάγειρες που δεν εμφανίστηκαν ήταν οι: Κωστής Αλεξάκης, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης.

Πολλοί από τους μάγειρες του “MasterChef 5” χάρηκαν που είδαν ξανά τους πρώην συγκάτοικους και συμπαίκτες τους, όπως τη Μαργαρίτα που υπήρξε η πιο πρόσφατη και συγκινητική αποχώρηση. Ωστόσο, κάποιες επιστροφές δεν άρεσαν, όπως εκείνη της Μαρίνας Ντεμολλάι και της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου.

Οι κριτές του “MasterChef 5” έδωσαν 60 λεπτά στους παλιούς μάγειρες για να δημιουργήσουν και να τους εντυπωσιάσουν με ένα ενδιαφέρον και νόστιμο πιάτο.

MasterChef 5: Η επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία πήρε τη λευκή ποδιά και μπήκε απευθείας (ξανά) στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες του Twitter περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και τα σχόλια αγάπης έπεσαν “βροχή”.

MasterChef 5: Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά τη Μαργαρίτα θα είναι οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, με βεβαιότητα θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, καθώς τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

MasterChef 5: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα