Masterchef: Τα ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Κύπριοι παίκτες

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef: Τα ερωτηματικά που δημιούργησαν οι Κύπριοι παίκτες
Οι Κύπριοι παίκτες του Masterchef, Χριστίνα και ο Μάριος, την ώρα του έντονου διαλόγου τους. YouTube

Εν μέσω του ξεκατινιάσματος που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Masterchef στο επεισόδιο της Τρίτης 26/3, ακούστηκαν λέξεις που είναι άγνωστες. Τι εννοούσαν με το πέλλαρος και το ερίφι.

Στο γενικότερο χαμό που ξέσπασε στο Masterchef με τις καταγγελίες για σκονάκια με συνταγές, υπήρχε ένας διάλογος μεταξύ των δυο Κύπριων παικτών, της Χριστίνας και του Μάριου.

Ο Μάριος ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον Λευτέρη που ήταν στο επίκεντρο των καταγγελιών, με τη Χριστίνα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του θυμίσει τη δουλειά που είχε να κάνει (να μαγειρέψει).

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Μάριος ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που επέλεξε ο αρχηγός της αντίπαλης μπριγάδας (νικήτριας της προηγούμενης δοκιμασίας στην εβδομάδα των γλυκών), για να φτιάξουν το πιάτο τους χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών.

Πάνω στην ένταση αμφότεροι μιλούσαν γρήγορα και πολλά χάθηκαν στη μετάφραση. Ξεχώρισε ωστόσο, η λέξη «ερίφι». Επιστρατεύσαμε την συμπατριώτισσά τους, συντάκτρια του NEWS 24/7, Παναγιώτα Κλεάνθους ώστε να καταλάβουμε ακριβώς τι ειπώθηκε.

Χριστίνα: Γιατί ασχολείσαι; Μη νευριάσω κι εγώ τώρα και με πιάσει ο πέλλαρος (βλ. τρέλα). Τι σε νοιάζει; Απλά άκου και μην απαντάς. Μπορείς;

Μάριος: Γιατί; Τι είμαι; Τίποτα ερίφι (βλ. γίδι aka αφελής, άβουλος);

Χριστίνα: Δεν είσαι ερίφι. Μαγείρεψε χωρίς μίξερ. Δείξε τι είσαι και σταμάτα να ασχολείσαι.

Μάριος: Θα μαγειρέψω χωρίς μίξερ. Δεν κωλώνω.

Χριστίνα: Ξέρω ότι δεν κωλώνεις. Σταμάτα να ασχολείσαι. Μην πας και μαγειρέψεις νευριασμένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα