MasterChef Τελικός: Πότε είναι, πώς θα αναδειχθεί ο νικητής – Όσα πρέπει να ξέρετε

MasterChef Τελικός: Πότε είναι, πώς θα αναδειχθεί ο νικητής – Όσα πρέπει να ξέρετε
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης στον τελικό του MasterChef 5 Facebook / @MasterChef GR

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνη ξεκινούν τις μαγειρικές μονομαχίες για τον τελικό του MasterChef 5. Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τον νικητή.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MasterChef 5, καθώς από την Τρίτη (01/06) ξεκινά η διαδικασία του μεγάλου τελικού με μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με χαμόγελα τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι φορούν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα