MasterChef Τελικός: Στη Χαλκιδική Μαργαρίτα και Διονύσης – Οι επόμενες δοκιμασίες

MasterChef Τελικός: Στη Χαλκιδική Μαργαρίτα και Διονύσης – Οι επόμενες δοκιμασίες

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνη βρέθηκαν στη Χαλκιδική για τη δεύτερη και τρίτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5. Ποιος προηγείται έως τώρα.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5 ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη. Μέχρι στιγμής, η Μαργαρίτα είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς έναντι των 7 του Διονύση.

Τη δεύτερη μέρα της διαδικασίας, οι δύο φιναλίστ βρέθηκαν στη Χαλκιδική, όπως τους είχαν ανακοινώσει οι κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τη Μαργαρίτα και τον Διονύση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Resort στην Κασσάνδρα, όπου πρόκειται να διεξαχθούν το δεύτερο και το τρίτο μέρος του τελικού.

Οι παίκτες κλήθηκαν, για αρχή, να αναδείξουν τα τοπικά υλικά με δημιουργικότητα και φαντασία. Καθώς μαγείρευαν, οι δύο φιναλίστ θυμήθηκαν όμορφες στιγμές που πέρασαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο “θείος Λεωνίδας” βρισκόταν συνεχώς στο πλάι τους, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του σκηνοθέτη!

Ποιος θα καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο πιάτο και να πάρει το προβάδισμα;

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα