MasterChef: Η vegan δοκιμασία, ο επόμενος αρχηγός και οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef: Η vegan δοκιμασία, ο επόμενος αρχηγός και οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση
MasterChef 3 Facebook - MasterChef GR Page

Οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακόμη Mystery Box που ήταν πολύ απαιτητικό, όπως και το Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε. Ποιος νίκησε και θα γίνει αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία; Ποιοι θα πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι;

Προβλέπεται έντονη η παρούσα βδομάδα για τους παίκτες του MasterChef, αφού ήδη από τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ ξεκίνησαν τα δύσκολα, ενώ, παράλληλα, οι μάγειρες συνειδητοποιούν πόσο λίγοι έχουν μείνει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι παίκτες ξεκίνησαν τις δοκιμασίες τους με το Mystery Box, το οποίο αυτή τη φορά είχε τα κατάλληλα υλικά ώστε να φτιάξουν ένα vegan πιάτο.

Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους δεν χάρηκαν ιδιαίτερα, αφού δεν μπορούσαν ούτε το βούτυρο να χρησιμοποιήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες ενθουσιάστηκαν, αφού γνωρίζουν από τέτοια πιάτα.

Νικητής της vegan δοκιμασίας του Mystery Box ήταν ο Θάνος, ο οποίος και πήρε το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία, που δεν ήταν άλλη από το Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν βάζοντας τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους να “δουλέψει”, έχοντας ως έμπνευση, όμως, δύο πιάτα του σεφ Χρήστου Τζιέρα που ήταν guest.

Ο Θάνος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, επέλεξε ποιοι παίκτες θα μαγείρευαν με βάση το κάθε πιάτο του καλεσμένου σεφ, ενώ είχε και όσο χρόνο ήθελε στο pantry.

Νικητής ή μάλλον νικήτρια της δοκιμασίας του Τεστ Δημιουργικότητας ήταν η Σπυριδούλα, που είχε ένα άρτιο και νόστιμο πιάτο, με φαντασία, δημιουργικότητα και έμπνευση.

Αντιθέτως, οι τρεις παίκτες με τα χειρότερα πιάτα ήταν ο Παντελής, ο Ζαχίρ και ο Θάνος (παρόλο που είχε κερδίσει πριν), και θα κληθούν να μαγειρέψουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ποιος θα τα καταφέρει άραγε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα