MasterChef: Το ξεκαθάρισμα του Παντελή – “Αυτός είμαι εγώ, τέλος”

MasterChef: Το ξεκαθάρισμα του Παντελή – “Αυτός είμαι εγώ, τέλος”

Οι κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους τι πίστευαν ότι μπορεί να κρύβει το κουτί σε αυτήν τη διαδικασία. Τι είναι αυτό που προβληματίζει πολύ τον Παντελή.

Με γυμναστική κι αστεία θα ξεκινήσει το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Σε αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή “Στην φωλιά των Κούκου”, εμφανίζεται η Ιωάννα, η Ασημίνα και ο Πάνος στον κήπο του σπιτιού να προσπαθούν να κάνουν γυμναστική, με τις δυο γυναίκες να ζητούν από τον νεαρό να κάνει κάμψεις. Η Ασημίνα μάλιστα θα κάτσει στην πλάτη του παίκτη την ώρα που ασκείται και σχολίασε χαριτολογώντας ότι πρέπει να αντέξει τα βάρη της σχέσης.

Στη συνέχεια βλέπουμε τους παίκτες να μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef και να βλέπουν τα mystery boxes, που κρύβουν τα υλικά που θα χρειαστούν για την αποψινή δοκιμασία. Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που έκανε ο Παντελής στην κάμερα της εκπομπής ότι: “Αυτός είμαι εγώ – τέλος!’. Η εν λόγω ατάκα μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος – είτε παίκτης είτε μέντορας – σχολίασε αρνητικά την κλίση του Παντελή στην “οικογενειακή κουζίνα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα