MasterChef 5: Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης που εξόργισε τη Μαρία

MasterChef 5: Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης που εξόργισε τη Μαρία
Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης Youtube

Ποια ήταν η ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη που έκανε τη Μαρία Λαζαρίδου να παρεξηγηθεί, κατά την τρίτη ημέρα των "μονομαχιών" του MasterChef.

Η τρίτη φάση της δοκιμασίας των επιστροφών στο Masterchef 5 ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ήδη τα τηγάνια και οι κατσαρόλες “έχουν πάρει φωτιά”.

Ενώ η αγωνία βρίσκεται στο “κόκκινο” για τους παίκτες, μία ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη στάθηκε ως αφορμή να παρεξηγηθεί η Μαρία.

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται σήμερα για την διεκδίκηση της παραμονής τους μαγειρικό παιχνίδι, είναι ο Στέφανος με τον Ιωάννη, η Ανούς με τον Αντώνη και ο Παύλος με την Κωνσταντίνα.

Λίγο μετά την έναρξη της μαγειρικής, μπροστά από τους πάγκους πέρασε ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης για να μάθει πληροφορίες σχετικά με τα πιάτα των παικτών.

Μία ατάκα του λοιπόν ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τη Μαρία από τον εξώστη,

“Έχουμε κουραστεί να ακούμε ‘’δεν πρόλαβα’’, ‘’τελευταία στιγμή’’, ‘’θα μπορούσα και καλύτερα”, είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης με τη Μαρία Λαζαρίδου να απαντάει αμέσως “Αυτό ήταν σπόντα για εμένα; Μάλλον εμένα εννοεί, γιατί ήμουν η τελευταία που δεν πρόλαβα… και με ενοχλεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα