Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το πρώτο φιλί Πέτρου και Ελισάβετ – Πανικός στο Twitter

Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το πρώτο φιλί Πέτρου και Ελισάβετ –  Πανικός στο Twitter
Μαύρο Ρόδο MEGA

Στο trailer για το νέο επεισόδιο της σειράς "Μαύρο Ρόδο", οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι με αυτό που αντίκρισαν. Η σκηνή Πέτρου - Ελισάβετ που έβαλε "φωτιά" στο Twitter και ο προβληματισμός των χρηστών.

Καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό η νέα σειρά του MEGA με τίτλο “Μαύρο Ρόδο”, που έχει ως κύριο θέμα τον απαγορευμένο έρωτα μιας δόκιμης μοναχής με έναν επιπόλαιο νεαρό.

Τα πρώτα σκιρτήματα ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους τηλεθεατές να αγωνιούν για την συνέχεια της σειράς και το πώς θα εξελιχθεί ο έρωτάς τους.

Στο τέλος του επεισοδίου της Τρίτης (11/10), προβλήθηκε το trailer του επόμενου επεισοδίου, το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή (16/10), και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι με αυτό που αντίκρισαν.

Συγκεκριμένα, στο trailer προβλήθηκε μία σκηνή στην οποία ο Πέτρος βλέπει για πρώτη φορά την Ελισάβετ χωρίς την μαντήλα της μοναχής, ενώ δίνεται το πρώτο τους φιλί.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το trailer της Κυριακής (16/10)

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter αναστατώθηκαν με την σκηνή, αφού οι δυο τους έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα νέα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του κοινού.

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες προβληματίστηκαν για το εάν το φιλί είναι πραγματικό ή αποτελεί όνειρο ενός εκ των δύο ηρώων, ενώ άλλοι δήλωσαν πως, ακόμη και να είναι αποκύημα της φαντασίας, η σκηνή είναι δυνατή ούτως ή άλλως.

Μαύρο Ρόδο: Πανικός στο Twitter για το πρώτο φιλί

Μαύρο Ρόδο: Όνειρο ή πραγματικότητα το φιλί τους;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα