Μαύρο Ρόδο: Ο έρωτας Πέτρου – Ελισάβετ “ανθίζει” και το Twitter ενθουσιάστηκε

Μαύρο Ρόδο: Ο έρωτας Πέτρου – Ελισάβετ “ανθίζει” και το Twitter ενθουσιάστηκε

Στο "Μαύρο Ρόδο", ο Πέτρος φαίνεται πως έχει αρχίσει να τρέφει κάποια συναισθήματα για την Ελισάβετ, και το Twitter ανυπομονεί να δει το love story τους να εξελίσσεται.

Καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό η νέα σειρά του MEGA με τίτλο “Μαύρο Ρόδο”, που έχει ως κύριο θέμα τον απαγορευμένο έρωτα μιας δόκιμης μοναχής με έναν επιπόλαιο νεαρό.

Τα πρώτα σκιρτήματα ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους τηλεθεατές να αγωνιούν για την συνέχεια της σειράς και το πώς θα εξελιχθεί ο έρωτάς τους.

Ήδη ο Πέτρος φαίνεται πως έχει αρχίσει να τρέφει κάποια συναισθήματα για τη μοναχή, η οποία αδυνατεί να αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί σε αυτόν τον δυνατό έρωτα που έρχεται.

Οι χρήστες του Twitter “έστεψαν” τους δύο χαρακτήρες ως ένα από τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά ζευγάρια για φέτος και δεν βλέπουν την ώρα να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους το love story τους.

Αυτό φαίνεται και από τα tweets που γράφτηκαν το βράδυ της Δευτέρας (10/10).

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, πάντως, η πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου έδωσε το εξής spoiler:

“Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να έρχονται πιο κοντά ο Πέτρος με την Ελισάβετ. Ο έρωτας της Ελισάβετ με τον Πέτρο είναι ένα εμπόδιο, άλλα η Ηγουμένη είναι καλόκαρδη και θα υποστηρίξει την Ελισάβετ. Ο πατέρας του Πέτρου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Δεν θέλει ο γιος του να χαλάσει τη ζωή του και να κάνει σχέση με μία μονάχη”.

Μαύρο Ρόδο: Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα