Μαύρο Ρόδο: Η σκηνή “γροθιά στο στομάχι” και οι αναφορές στις “Άγριες Μέλισσες”

Μαύρο Ρόδο: Η σκηνή “γροθιά στο στομάχι” και οι αναφορές στις 
“Άγριες Μέλισσες”
Μαύρο Ρόδο MEGA

Το "Μαύρο Ρόδο" έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (03/10) και το τηλεοπτικό κοινό έδειξε από τα πρώτα λεπτά προβολής του πως η επιτυχία του είναι δεδομένη. Διδασκάλου, Κακούρης, Κουκουράκης έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Σε σκληρό αντίπαλο στη τηλεοπτική “αρένα” φαίνεται να εξελίσσεται η πολυαναμενόμενη νέα δραματική σειρά του MEGAΜαύρο Ρόδο“, η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (03/10) και από τις πρώτα κιόλας λεπτά το τηλεοπτικό κοινό έδειξε το ενδιαφέρον του.

Η θεματική της, το εκλεκτό καστ της και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών ξεχώρισαν ήδη από την πρεμιέρα, με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Λεωνίδα Κακούρη αλλά και τον Γιάννη Κουκουράκη, οι οποίοι μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες” ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, σε διαφορετικούς ρόλους ο καθένας σε σχέση με αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει.

Μαύρο Ρόδο: Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Η επιστροφή των πρώην “Σεβαστών” δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι βλέποντας την Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της ηγουμένης Φιλαρέτης θυμήθηκαν τη Μυρσίνη Σεβαστού, γράφοντας όσα πιθανόν να έλεγε η ίδια αν κρυβόταν σήμερα σε κάποιο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο: Οι αναφορές στις “Άγριες Μέλισσες”

Μαύρο Ρόδο: Όσα είδαμε στο 1ο επεισόδιο

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπό/θητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της.

Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα