Mega: Τα τρέιλερ των εκπομπών που αρχίζουν τη Δευτέρα

Mega: Τα τρέιλερ των εκπομπών που αρχίζουν τη Δευτέρα
MEGA

Σε λίγες ώρες το Mega θα είναι και πάλι στον αέρα. Δείτε τα τρέιλερ των ενημερωτικών εκπομπών που θα προβάλλονται.

Στις 6 το πρωί της Δευτέρας θα αρχίσει το πρόγραμμα του Mega που μετά απο σχεδόν ένα χρόνο “μαύρου” βγαίνει ξανά στον αέρα.

“Ποδαρικό” στις 6 το πρωί θα κάνει η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» διάρκειας τεσσάρων ωρών. Παρουσιαστές θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού.

Από τις 11:00 και μέχρι τις 13:00 θα υπάρχει ενημερωτικό μαγκαζίνο, με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ αμέσως θα ξεκινά το μεσημεριανό δελτίο του Mega με παρουσιάστρια τη Ράνια Τζίμα.

Στις 17:00, θα ξεκινά η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένες σειρές του καναλιού όπως «Στο παρά πέντε», «50-50», «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Επτά θανάσιμες πεθερές».

Αργά το βράδυ και σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας θα προβάλλεται το «Talk Show» με την Αθηναϊδα Νέγκα, αλλά και ανά 15ήμερο οι νέες εκπομπές έρευνας που θα λανσάρει το κανάλι. Η πρώτη θα είναι αυτή που θα φέρει την υπογραφή του Χάρη Καρανίκα και θα επικεντρωθεί σε θέματα που απασχολούν και απασχόλησαν τη διεθνή επικαιρότητα.

Τη δεύτερη εκπομπή έρευνας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος με τον τίτλο «Off the record».

Μια φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται και η εκπομπή «Σινεμά στη σέντρα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα