Μικρή Ολλανδέζα: Η αποκάλυψη της YouTuber για τη διάγνωση με αυτισμό

Μικρή Ολλανδέζα: Η αποκάλυψη της YouTuber για τη διάγνωση με αυτισμό
Μικρή Ολλανδέζα Instagram@imikriollandeza

Για τη διαταραχή με την οποία διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια μίλησε η διάσημη YouTuber "Μικρή Ολλανδέζα". "Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό", δήλωσε.

Ανοιχτά για τη διαταραχή με την οποία διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια μίλησε η γνωστή YouTuber Μικρή Ολλανδέζα“, κατά κόσμον Δανάη Γεωργαντά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Next Top Model του ΑΝΤ1 και έκτοτε διαγράφει τη δική της επιτυχημένη πορεία στον κόσμο του YouTube.

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, η “Μικρή Ολλανδέζα” αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με αυτισμό αλλά και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας.

Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πήγα και σε ψυχίατρο και μου διέγνωσαν και τα δύο”, δήλωσε αρχικά η influencer.

“Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τώρα μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα. Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις. Ακούω τη φασαρία, τα παιδάκια, νιώθω τον κραδασμό, είναι ζεστό το μέταλλο… Όλες αυτές οι λεπτομέρειες. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό“, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα