“Μικρό Ταρανδάκι”: “Ο Gadd είχε εμμονή μαζί μου”, λέει η “αληθινή Μάρθα”

Διαβάζεται σε 6'
“Μικρό Ταρανδάκι”: “Ο Gadd είχε εμμονή μαζί μου”, λέει η “αληθινή Μάρθα”
Τη «Μάρθα» του Baby Reindeer την υποδύεται και την αποκαλύπτει η Jessica Gunning. Netflix

Η γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως η “αληθινή Μάρθα” του “Baby Raindeer” μίλησε για όσα είδαμε στην μικρή οθόνη. “Δεν ήμουν ερωτευμένη με τον Gadd”, υποστήριξε.

Οι απειλές θανάτου και το ανελέητο expose στο διαδίκτυο που ακολούθησαν μετά τη σαρωτική επιτυχία του “Baby Raindeer”, ώθησαν την Fiona Harvey, τη γυναίκα που έχει χαρακτηριστεί ως η “πραγματική Μάρθα” από την καθηλωτική mini σειρά του Netflix, να παραχωρήσει εχθές μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Piers Morgan και την εκπομπή “Uncensored”.

Κατά την έναρξη της συζήτησής τους, η Fiona ξεκαθάρισε πως δεν της δόθηκε η επιλογή να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της αλλά εξαναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια αφού λάτρεις της σειράς ανά τον κόσμο επιστράτευσαν από την πρώτη στιγμή τον “ντετέκτιβ” που έκρυβαν μέσα τους και επιδόθηκαν σε ένα σχεδόν “εμμονικό κυνήγι” αποκάλυψης της 58χρονης δικηγόρου από τη Σκωτία. Aντιστοιχώντας παλαιότερα tweets της Fiona με εκείνα που παρουσιάστηκαν στη σειρά, το ονοματεπώνυμό της δεν άργησε να “σκαρφαλώσει” σε χρόνο ρεκόρ στην κορυφή των trends.

Έπειτα από πολλά σχόλια και μηνύματα παρενόχλησης, αρκετά από τα οποία οι χρήστες υπέγραφαν με τη φράση “sent from my iPhone”, όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται η Jessica Gunning στο “Baby Raindeer”, η Fiona Harvey ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να εμφανιστεί στο show του Morgan για να “βάλει τα πράγματα στη θέση τους”.

fiona harvey
Printscreen/YouTube

“Δεν είμαι stalker, δεν έχω φυλακιστεί, είναι απόλυτες ανοησίες”

Αναφορικά με τα 41.000 emails, τα 350 ηχητικά μηνύματα, τα 744 tweets, τα 48 μηνύματα στο Facebook και τα 106 γράμματα, η Harvey σχολίασε πως “δεν είναι αλήθεια”. Υποστήριξε στην αρχή πως δεν του έστειλε τίποτα ή πως μπορεί να αντάλλασσαν κάποια emails, λιγότερα από 10, αλλά τα παραπάνω νούμερα, οι λεπτομέρειες που το Netflix αναφέρει ως αληθινές και ακριβείς, είναι “εντελώς λάθος”. Παραδέχτηκε ότι πριν πολλά χρόνια μπορεί να δημοσίευσε περίπου 18 tweets για τον κωμικό και πως του έστειλε ένα και μοναδικό γράμμα αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι γέννημα της φαντασίας του Gadd όπως και πολλές σκηνές της σειράς με στόχο να εξοικονομήσει χρήματα.

“Sent from my iPhone”

Σχετικά με την περίφημη αυτή φράση με την οποία η τηλεοπτική “Μάρθα” υπέγραφε τα emails που έστελνε στον κωμικό, προσποιούμενη ότι τα έστελνε ότι από iPhone ενώ στη σειρά φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα laptop, η Harvey είπε πως χρησιμοποιεί ένα παλιό smartphone και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο.

Η 58χρονη είπε πως κατηγορεί τόσο τον Gadd όσο και το Netflix για τα ψέματα που παρουσιάζονται στη σειρά και καταλαβαίνει πως θα μπορούσε εύκολα να διαπιστωθεί από την αστυνομία το αν όντως είχε στείλει τόσες χιλιάδες emails στον κωμικό.

Καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Morgan η Harvey τόνιζε πως δεν είναι η “αληθινή Μάρθα” και πως υπάρχουν αρκετές σκηνές που δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα όπως η παρενόχληση του Gadd από τη Μάρθα στο κανάλι. Παράλληλα η 58χρονη είπε πως θα ήθελε πολύ να δει τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι κατέχει το Netflix και τα οποία αποδεικνύουν πως εκείνη είναι η γυναίκα που καταδίωκε τον κωμικό.

Στην ερώτηση αν παρευρέθηκε ποτέ σε παράσταση του Gadd και αν όντως φώναξε κάτι προσβλητικό από τη θέση του κοινού η Harvey απάντησε “ίσως πήγα σε μία αλλά γιατί να το κάνω αυτό; (να φωνάξει)”. Παράλληλα η ίδια αρνείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα του κωμικού, δεν παραμόνευε έξω από το σπίτι του ή ότι παρενόχλησε τους γονείς του.

Ερωτηθείσα για το πώς αισθάνεται για τον Gadd η Ηarvey τον χαρακτήρισε ψυχωτικό και ότι δεν έπρεπε ποτέ να πάει σε αυτό το μπαρ.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή η Fiona αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με έναν δικηγόρο τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω. Όταν ο Morgan την ρώτησε αν υπήρξε ποτέ ερωτευμένη με τον Gadd η Harvey αναρωτήθηκε αν όντως της κάνει αυτή την ερώτηση και έπειτα είπε “όχι”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Fiona Harvey στον Piers Morgan:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα