Μικρούτσικος κατά Light: “Άσχετε! Μάθε γράμματα, αγράμματε”

Διαβάζεται σε 2'
Μικρούτσικος κατά Light: “Άσχετε! Μάθε γράμματα, αγράμματε”
Ανδρέας Μικρούτσικος papadakispress

Ο Light αποκάλεσε “μούμια” τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του.

Νέο επεισόδιο στο “σήριαλ” Ανδρέα Μικρούτσικου – Light σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/11), με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει για ακόμη μια φορά αρνητικά τον γνωστό τράπερ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Katerina” προβλήθηκαν δηλώσεις του Light, όπου ο τράπερ υποστήριξε πως άνθρωποι σαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που είναι “150 χρονών” και “μούμιες”, έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση…

Επιπλέον, o Light δήλωσε πως “ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πρέπει να συνταξιοδοτηθεί” και πως είναι “trash” άτομο.

Ο παρουσιαστής και μουσικός, στο άκουσμα των δηλώσεων του Light, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του τράπερ, αποκαλώντας τον “αμόρφωτο” και “χυδαίο υβριστή”.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως δεν πρόκειται να δεχθεί να πάει στο live του Fame Story, για να αναμετρηθεί με τον κριτή του ριάλιτι μουσικής.

Χυδαίος υβριστής, δεν απολογείσαι σε έναν χυδαίο υβριστή. Με ενδιαφέρει τι λέει γιατί έχει δημόσιο λόγο. Είναι άλλο θέμα… Όμως, στη χυδαιότητα δεν απολογούμαστε. Αυτά που είπα για τα πιστόλια και τα ναρκωτικά, δεν σημαίνει ότι μπαίνω σε μια δικογραφία, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Τον είδαμε όμως να ξυλοφορτώνεται… Δεν μου ήρθε η μουσική στον νου, μου ήρθαν σφαλιάρες και παραβατική συμπεριφορά”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Λέει τις αηδίες του, οι οποίες δεν με απασχολούν… Μάθε γράμματα, αγράμματε”, είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να “δίνει” άρον-άρον διαφημιστικό διάλειμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα