Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Λαμπρόγιαννη ή Ρένεση για τον ρόλο της συντρόφου του Κυριακίδη;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Λαμπρόγιαννη ή Ρένεση για τον ρόλο της συντρόφου του Κυριακίδη;
Η πρώην (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και η επόμενη (Κλέλια Ρένεση) στη ζωή του τηλεοπτικού Ηλία της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Το μυστικό αποκαλύφθηκε και η Ρένεση έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση της Λαμπρόγιαννη. Ποια είναι η γνώμη σου;

Η νέα τηλεοπτική σύντροφος του Ηλία Χαραμή, κατά κόσμον Βλαδίμηρου Κυριακίδη, στην κωμική σειρά του Alpha, «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» αποτέλεσε το πιο Hot τηλεοπτικό θέμα του καλοκαιριού. Μπορεί οι πέντε πια τηλεοπτικοί σταθμοί να έχουν εντάξει στο νέο τους πρόγραμμα περισσότερες νέες σειρές από κάθε άλλη χρονιά (στα χρόνια της κρίσης), όμως τα φώτα έπεσαν στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Η ηθοποιός αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο της παρουσίας της στην επιτυχημένη σειρά, αφήνοντας την… σπαζοκεφαλιά στους υπεύθυνους της σειράς, που έπρεπε να βρουν τον σεναριακό τρόπο να μπει μια νέα γυναίκα στη ζωή του Ηλία, αλλά και το πιο κατάλληλο πρόσωπο για τον σκοπό αυτό.

Έπειτα από όργιο φημών, αποκαλύφθηκε πως στην κωμική σειρά θα δούμε την Κλέλια Ρένεση, η οποία φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης της σειράς αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Και το ερώτημα είναι ένα; Πώς σας φαίνεται μια τέτοια αντικατάσταση;

«Έκλεισε ένας κύκλος για εμένα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω ή να εξηγήσω. Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά, όμως εγώ ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή. Μετά από πέντε χρόνια αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι καινούριο να δώσω υποκριτικά, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην είμαι στον νέο κύκλο της» έλεγε μέσα στο καλοκαίρι για την απόφασή της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Έτσι, οι σεναριογράφοι φαντάστηκαν την Μαρίνα να εγκαταλείπει τον Ηλία αδυνατώντας να τον ακολουθήσει στον Πύργο και επιλέγοντας να μείνει κοντά στον γιο της και το εγγόνι της στην Ίμπιζα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα