Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας φεύγει από την Αθήνα μετά τον χωρισμό

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας φεύγει από την Αθήνα μετά τον χωρισμό
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση στη φωτογράφηση της έκτης σεζόν του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» Alpha

Ποτέ κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια του έκτου κύκλου και τι γνωρίζουμε για τη γυναίκα που θα μπει στη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Η κωμική σειρά του Alpha, «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μπορεί να περηφανεύεται πως αποτελεί μια από τις μακροβιότερες στο είδος της στην ιδιωτική τηλεόραση. Στην έκτη σεζόν που ξεκινά, οι ανατροπές έρχονται κυρίως από το αγαπημένο ζευγάρι που οι τηλεθεατές συνήθισαν από το πρώτο, πρώτο επεισόδιο. Ο Ηλίας Χαραμής και η Μαρίνα Ακριβοπούλου – Χαραμή (ήτοι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη) χώρισαν και οι σεναριοράφοι έστυψαν το μυαλό τους για να βρουν τον τρόπο να καλύψουν το κενό που αφήνει πίσω της η ηθοποιός.

Τα τέσσερα ζευγάρια της σειράς είναι έτοιμα να μπουν και πάλι στις ζωές μας την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ALPHA

Το όνομα της νέας, που είναι ωραίας, είναι όπως γνωρίζουμε πια Κλέλια Ρένεση ή για να είμαστε ακριβής Τζένη (την οποία υποδύεται η Κλέλια Ρένεση). Μια χυμώδης Πυργιώτισσα (!?) που θα μπει στη ζωή του Ηλία και θα την κάνει άνω-κάτω. Ο Alpha μας δίνει μερικές ακόμη λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στα νέα επεισόδια, που ξεκινούν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00.

Ο Ηλίας λοιπόν, που δέχτηκε την θέση διευθυντή εφορίας στον Πύργο, μένει σύξυλος όταν βρίσκει το γράμμα της γυναίκας του που του ανακοινώνει πως τον εγκαταλείπει για να ζήσει στην Ίμπιζα, πλάι στον γιο της και το εγγόνι της. Ο λογιστής ωστόσο θα παραμείνει πιστός στο πλάνο και θα βρεθεί μακριά από την Αθήνα.

Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα.

Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα