Μουρμούρα: Αυτή η ηθοποιός αντικαθιστά την Κλέλια Ρένεση

Μουρμούρα: Αυτή η ηθοποιός αντικαθιστά την Κλέλια Ρένεση
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Alpha

Η "Μουρμούρα" επιστρέφει για 11η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha φέρνοντας νέα πρόσωπα και ιστορίες. Ποια γνωστή ηθοποιός θα βρεθεί στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Τον περασμένο Ιούνιο η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα“, μετά από πέντε χρόνια που αποτελούσε τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές της κωμικής σειράς του Alpha, μιας και ο ρόλος της “Καίτης” ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η ηθοποιός, όπως είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, μιας και πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια”, αποχαιρετώντας τον καλό της “Ηλία”, τον οποία η 11η σεζόν θα τον βρει με μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Real Life”, μετά από αρκετά δοκιμαστικά οι σεναριογράφοι της σειράς βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή του “Ηλία” και αυτή δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου, η οποία και θα πάρει τη θέση της Κλέλιας Ρένεση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά τον χωρισμό από την “Καίτη”, ο “Ηλίας” επιστρέφει στο σπίτι του και τη μητέρα του, την οποία υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου, όμως δεν μένει για πολύ καιρός μόνος, αφού αλλάζει ξανά σπίτι και εκεί γνωρίζει το νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Και νέο ζευγάρι στη “Μουρμούρα”

Δεν είναι όμως μόνο η Παρθένα Χοροζίδου που εισβάλλει στη σειρά, καθώς στην 11η σεζόν εντάσσεται στη “Μουρμούρα” και η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή ως το νέο ταίρι του Αντώνη Αντωνίου.

Μαρία Κατσανδρή papadakispress


Ο “Μηνάς” θα θρηνήσει την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, “Βουλίτσας” ωστόσο μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του, η οποία θα κληθεί να απαλύνει τον πόνο του.

Παράλληλα, η παραγωγή του σίριαλ του Alpha, έψαχνε ένα ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, οι οποίοι αποχωρούν από τη σειρά.

Έπειτα από αρκετά κάστινγκ, φαίνεται πως το νέο ζευγάρι της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Σημειώνεται ότι και οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Παρακάτω, το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα