Μουτσινάς για Big Brother: Ένα μεγάλο “μπράβο” στον ΣΚΑΪ

Μουτσινάς για Big Brother: Ένα μεγάλο “μπράβο” στον ΣΚΑΪ
Απόσπασμα από τη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά glomex

O παρουσιαστής άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΚΑΪ και στην απόφαση των υπευθύνων να προβάλουν το reality εγκλεισμού, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε "σάπιο".

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο πλαίσιο της ενότητας “Χρυσή Τηλεόραση”, στην εκπομπή της Τετάρτης 16/9, ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει ένα απόσπασμα από το “Big Brother” από το επεισόδιο της Τρίτης 15/9.

Μετά την ολοκλήρωση του αποσπάσματος, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να αναφερθεί στον ΣΚΑΪ και στην απόφαση των υπευθύνων να βγάλουν στον “αέρα” το εν λόγω reality εγκλεισμού, για το οποίο μάλιστα την Τετάρτη 16/9 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε το κανάλι σε απολογία για παράβαση πέντε διατάξεων, αναφορικά με τα αισχρά σχόλια περί βιασμού που ακούστηκαν από παίκτη, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε.

“Τι ωραία τηλεόραση! Να πούμε και για το κανάλι μας κατιτίς, μη λέμε για τα άλλα. Να πούμε ένα μπράβο στον ΣΚΑΪ, μπράβο! Μη νομίζεις, κι αυτό είναι απόφαση! Πώς είναι ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα σπίτι και τελικά αυτό βγαίνει όλο σάπιο από κάτω; Το πάθαμε εδώ. Δεν πειράζει όμως, το πήραν τώρα το σπίτι, αυτό είναι το σπίτι, βάλανε μέσα και τα παιδιά αυτά. Ωραίες προσωπικότητες!”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τον τηλεοπτικό του σταθμό.

Δείτε το απόσπασμα στο 9:25 του παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα