Μπέτυ Βακαλίδου: “Η κακοποίησή μου ξεκίνησε στα 12 – Δεν έχω συγχωρέσει την οικογένειά μου”

Μπέτυ Βακαλίδου: “Η κακοποίησή μου ξεκίνησε στα 12 – Δεν έχω συγχωρέσει την οικογένειά μου”
Η Μπέτυ Βακαλίδου Glomex

Η Μπέτυ Βακαλίδου μίλησε για το πώς αντιμετωπίστηκε από την οικογένειά της όταν τους είπε ότι αισθάνεται γυναίκα, για την κακοποίησή της και για τα 27 χρόνια που έζησε στην σεξεργασία.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (04/04) η Μπέτυ Βακαλίδου, η οποία ξετύλιξε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το “κουβάρι” της συγκλονιστικής ζωής της.

Η κακοποίηση, η απόρριψη και η άρνηση για συγχώρεση

Η ίδια μίλησε για την κακοποίηση στα παιδικά της χρόνια, τον εγκλεισμό της σε αναμορφωτήριο, την απόρριψη από την οικογένειά της και την συγχώρεση που δεν ήρθε ποτέ.

“Μίλησα ελεύθερα και αυτό ήταν η αιτία και η αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει οι γονείς, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις από τα αδέρφια ήταν χειρότεροι από τους γονείς. Δεν είδαν ποτέ κανέναν. Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, η οποία αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει. Και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά τηλέφωνο. Δεν το έκανε. Αυτή η πληγή, όχι δεν γιατρεύεται, αλλά δεν αιμορραγεί κιόλας. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά. Όμως τα τραύματα παραμένουν. Πάντοτε, είτε κάνω φιλικές σχέσεις είτε ερωτικές σχέσεις, υπάρχει μια διαρκής αναζήτηση υποκατάστατου οικογένειας”, ανέφερε η Μπέτυ Βακαλίδου.

Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Η κακοποίηση ήταν κυρίως από τον πατέρα και από τον ένα αδελφό, ο οποίος ζει. Όλα αυτά συνέβησαν όταν ήμουν παιδί. Όχι δεν τους έχω συγχωρέσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω. Δεν έχει νόημα άλλωστε. Κανένα νόημα. Εξακολουθώ να θεωρώ υπεύθυνο όλο τον περίγυρο, που ξεκινά από την οικογένεια, το σχολείο, τη γειτονιά, το χωριό, ο νομός ολόκληρος. Βλέπω ότι υπάρχουν πολλές μητέρες τρανς ή γκέι ατόμων, που τους αγκαλιάζουν, που τους αποδέχονται”, συμπλήρωσε.

Μπέτυ Βακαλίδου: “Η πορνεία αλλοτριώνει”

Η Μπέτυ Βακαλίδου μίλησε, επίσης, για την φυλομετάβαση και τα σημάδια που άφησαν στην ψυχή της τα 27 χρόνια που έζησε στην σεξεργασία.

“Η πορνεία εκείνα τα χρόνια ήταν μονόδρομος, ακόμη και τώρα είναι μονόδρομος. Η πορνεία αλλοτριώνει, σε κάνει να μην νοιάζεσαι για τίποτα. Ξεχνάς το λεξιλόγιό σου, αποτυπώνεται η δυσκολία της δουλειάς. Η δουλειά έχει μία χυδαιότητα και αποτυπώνεται στα μάτια σου, στο πρόσωπό σου. Το αντίδοτό μου στην πορνεία ήταν το διάβασμα, ο κινηματογράφος και το θέατρο. Ήμουν 27 χρόνια στην πιάτσα. Ένιωσα ότι πρέπει να σταματήσω για να μην χαθώ. Είχα φροντίσει τα οικονομικά μου. Δεν εθίστηκα ποτέ στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά”.

Τα “Κόκκινα Φανάρια” του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Μπέτυ Βακαλίδου πρωταγωνιστεί στην sold out παράσταση “Κόκκινα Φανάρια” και εξήγησε πώς ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε βιωματικά στοιχεία στον ρόλο της, αλλά και γιατί κάποιοι θεατές δεν “αντέχουν” να την παρακολουθήσουν ως το τέλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα