Μπισκότα Παπαδοπούλου: Η νέα διαφήμιση σαν κινηματογραφική ταινία, που θα σε κάνει να δακρύσεις

Στιγμιότυπο από τη διαφήμιση της εταιρείας Παπαδοπούλου
Στιγμιότυπο από τη διαφήμιση της εταιρείας Παπαδοπούλου YOUTUBE

Πώς χωράνε 100 χρόνια ιστορίας της οικογένειας Παπαδοπούλου σε ένα βίντεο μόλις σχεδόν τριών λεπτών. Η διαφήμιση που έγινε viral και έφερε συγκίνηση στους χρήστες του διαδικτύου.

Δεν χρειάζονται πολλά για να γίνει μια διαφήμιση επιτυχημένη και να κερδίσει αμέσως το τηλεοπτικό κοινό, κατατάσσοντάς την σε εκείνες που προκαλούν συγκίνηση και "ξυπνούν" στον καθένα διαφορετικές μνήμες.

Αυτό κατάφερε με το νέο διαφημιστικό της σποτ η εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου, καθώς μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία λεπτά, 100 χρόνια ιστορίας περνούν και εναλλάσσονται με κεντρικούς πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Ζέκερη και την πρώτη τους συνάντηση με την οικογένεια Παπαδοπούλου το 1922 στο πλοίο από την Κωνσταντινούπολη για τον Πειραιά.

ADVERTISING

"Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ", αναφέρεται στο μήνυμα που συνοδεύει το διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες και έχει καταφέρει να γίνει viral.

Όπως ήταν αναμενόμενο το σποτ έγινε αμέσως viral και οι χρήστες του Twitter "αγκάλιασαν" τη συγκινητική ιστορία αποθεώνοντας τη σύλληψη της εταιρείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network