My Style Rocks: Ο Σκουλός “ξεσκέπασε” τη Χριστιάννα – “Ήρθες να μας δείξεις δύο ίδιες φωτογραφίες”

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Η Χριστιάννα εμφανίστηκε στο My Style Rocks παρουσιάζοντας ως δική της έμπνευση το σημερινό της look, όμως ο Δημήτρης Σκουλός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Το My Style Rocks επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και για το σημερινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενες του show μόδας μπήκαν σε νέες περιπέτειες, αφού κλήθηκαν να ετοιμαστούν για Χριστουγεννιάτικο shopping.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή περίμεναν από τις παίκτριες outfit που θα αποτελούν πρόταση, ωστόσο η εμφάνιση της Χριστιάννας τους απογοήτευσε.

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά τους λέγοντάς τους πως όλα τα ρούχα της είναι ανδρικά και από το ίδιο μαγαζί, με τον φωτογράφο και κριτή του παιχνιδιού να βγάζει εκείνη την ώρα το κινητό του και να διαψεύδει on camera την παίκτρια, αφού απέδειξε πως το look της είναι μία έτοιμη εικόνα από κατάλογο γνωστής εταιρείας ρούχων.

Τόσο η παίκτρια όσο και η Κατερίνα Καραβάτου έμειναν εμβρόντητες, με την παίκτρια να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να υποστηρίζει πως δεν τα βρήκε στο site της εταιρείας αλλά σε κατάστημα και πως όταν τα είδε δεν ήταν συνδυασμένα.

“Ήρθες να μας δείξεις δύο φωτογραφίες ίδιες, ένα look που προσφέρει ένα μαγαζί έτσι ακριβώς, τα ένωσες και ήρθες εδώ σαν Χριστιάννα να μας πεις ότι τα ένωσες και ότι είναι αντρικά”, δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολιάζοντας πως είναι στενάχωρο γιατί είναι ένα έτοιμο look, με την παίκτρια να σχολιάζει πως δεν είναι η μόνη που το έχει κάνει και ότι είναι ειλικρινής καθώς τα βρήκε στο ίδιο μαγαζί αλλά όχι φορεμένα όλα μαζί στην κούκλα.

Δείτε το απόσπασμα από το My Style Rocks:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα