Νίκι Γκράχαμ: H πρώην παίκτρια του Big Brother πέθανε από ανορεξία

Νίκι Γκράχαμ: H πρώην παίκτρια του Big Brother πέθανε από ανορεξία

H Νίκι Γκράχαμ, πρώην παίκτρια του βρετανικού Big Brother, πάλευε εδώ και μήνες με διατροφικές διαταραχές. Οι εικόνες της στο Instagram μαρτυρούσαν την οδύνη της ανορεξίας, αλλά η ίδια δεν σταματούσε να προσπαθεί.

Η Νίκι Γκράχαμ ήταν μόλις 38 ετών, όμως ύστερα από την εσπευσμένη εισαγωγή της σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου το πρωί της περασμένης Παρασκευής, με σοβαρές διαταραχές λόγω ανορεξίας, δεν κατάφερε να επιζήσει. Την είδηση του θανάτου της, επιβεβαίωσε μέσω του BBC, ο προσωπικός της μάνατζερ, “με ανείπωτη θλίψη”, όπως δήλωσε.

“Θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συγγενείς και οι φίλοι της Νίκι” τόνισε. Η παρουσιάστρια του βρετανικού Big Brother, Νταβίνα ΜακΚόλ, με tweet της εξέφρασε θλίψη για την απώλεια της Γκράχαμ, υπογραμίζοντας πως “ήταν το πιο αστείο, το πιο γλυκό κορίτσι που είχε περάσει από την εκπομπή”.

Η Γκράχαμ, που γεννήθηκε το 1983 στο βορειοδυτικό Λονδίνο, εμφανίστηκε στον έβδομο κύκλο του Big Brother το 2006 και γρήγορα έγινε αγαπητή στο βρετανικό κοινό για τις αστείες εκρήξεις της, συνήθως για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι, αλλά και για τους νέους παίκτες που εμφανίζονταν εκτάκτως στο διαγωνισμό.

Η Γκράχαμ τερμάτισε πέμπτη στο διαγωνισμό, ενώ μετά την πρώτη αποχώρηση της, το κοινό είχε ψηφίσει ώστε να επανέλθει. Το 2010 εμφανίστηκε και στην ‘Ultimate’ εκδοχή του Big Brother της Βρετανίας. Στη συνέχεια κέρδισε και ένα εκ των Εθνικών Τηλεοπτικών Βραβείων, στην κατηγορία της πιο δημοφιλούς διαγωνιζόμενης σε τηλεπαιχνίδι.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη δική της ριάλιτι σειρά με τιτλο ‘Princess Nikki’. Η Νίκι Γκράχαμ πάλευε με τις διατροφικές διαταραχές από το 2009 και ποτέ δεν έκρυψε πως ο μεγάλος της εχθρός ήταν η ανορεξία. Το 2010 μάλιστα, είχε δημιουργηθεί και μια σελίδα GoFundMe ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 65.000 λιρών που απαιτούνταν για την εισαγωγή της σε ιδιωτική κλινική

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα