Ninja Warriors: Ο Μαυρίδης είναι ο Έλληνας “νίντζα πολεμιστής”

Ninja Warriors: Ο Μαυρίδης είναι ο Έλληνας “νίντζα πολεμιστής”

Ο tattoo artist και παρουσιαστής επιστρέφει στην μικρή οθόνη έτοιμος να... ξεπεράσει όλα τα εμπόδια ως τον τερματισμό

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι το πρόσωπο που βλέπουν στον ΑΝΤ1 για ένα νέο παιχνίδι που ετοιμάζουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Ο πρώην παίκτης του Nomads, ο οποίος και ξεχώρισε παρότι δεν κέρδισε, όταν αποκαλύφθηκε πως δέχτηκε να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης χωρίς ανταμοιβή και με αντάλλαγμα να ανακαινιστεί η παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, συζητά όπως όλα δείχνουν με το κανάλι του Αμαρουσίου για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Από τον ΑΝΤ1 έχουν κλείσει το εντυπωσιακό τηλεπαιχνίδι Ninja Warriors, το οποίο προβάλλεται στην Αμερική εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια με πολύ υψηλά μερίδια τηλεθέασης. Το πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα προέρχεται βέβαια από την γιαπωνέζικη τηλεόραση, όπου και είχε τίτλο Sasuke. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να περάσουν από μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες, όπως υπερπήδηση εμποδίων, αναρρίχηση και άλλα πολλά, ώσπου να φτάσουν στον τερματισμό. Εκεί υπάρχει ένα buzzer. Νικητής, εκείνος που θα έχει τις λιγότερες (ιδανικά καμία) πτώσεις και θα κάνει αντίστοιχα και τον καλύτερο χρόνο.

Όπως μαθαίνουμε από το κανάλι βρίσκονται σε αναζήτηση δύο ακόμη προσώπων που θα αναλάβουν ρόλο παρουσίασης στην αρένα του παιχνιδιού. Αναμένεται σύντομα το τρέιλερ για της δηλώσεις συμμετοχής, καθώς το παιχνίδι ξεκινά γυρίσματα αρχές Σεπτέμβρη και θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου ως τα τέλη του ίδιου μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα