Nomads Μαδαγασκάρη: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει ηλιοθεραπεία επάνω σε φλαμίνγκο

Nomads Μαδαγασκάρη: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει ηλιοθεραπεία επάνω σε φλαμίνγκο
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνει τον ήλιο της Μαδαγασκάρης, πριν ξεκινήσει το NOMADS ANT1

Δήμητρα, την Πέμπτη αρχίζουν τα δύσκολα. Οι τελευταίες στιγμές χαλάρωσης πριν την πρεμιέρα του NOMADS.

Πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα για το μοντέλο, που είναι μία από τους παίκτες του Nomads Μαδαγασκάρη, εκείνη αποφάσισε να απολαύσει τις λιγοστές στιγμές ξενοιασιάς κάτω από τον τροπικό ήλιο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε και στη Μαδαγασκάρη φουσκωτό Φλαμίνγκο και αποφάσισε να περάσει τις τελευταίες της στιγμές χλυδής και ξεκούρασης πριν μπει στα δύσκολα του NOMADS ANT1

Με το παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτώβρη από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι πρώτες εικόνες της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το νησί κάθε άλλο παρά προμηνύουν όσα θα επακολουθήσουν.

Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Οι ομάδες έχουν γίνει δύο, οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι, χωρίς να διακρίνονται σε επώνυμους και μη, ενώ η παραγωγή πέρασε κάθε παίκτη ξεχωριστά από εργομετρικά τεστ προκειμένου να εξακριβώσει την φυσική του κατάσταση.

Όλοι τους θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά, σε παιχνίδια ένας προς έναν ή και ομαδικά για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν δύο πράγματα. Αρχικά να αποφύγουν τον “εξοστρακισμό” στην αφιλόξενη, άγρια πλευρά του νησιού, που περιμένει κάθε εβδομάδα τους ηττημένους, αλλά και να μπορέσουν να κερδίσουν έπαθλα φαγητού και άνεσης και επιπλέον, να αποφύγουν την μονομαχία και τον κίνδυνο της αποχώρησης.

Όλα αυτά, από την Πέμπτη. Για την ώρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνει με το μαγιό της τον ήλιο, ξαπλωμένει πάνω σε ένα ροζ Φλαμίνγκο που πλέει σε κάποια πισίνα, κάπου στη Μαγαδασκάρη.

Άραγε πόσο καιρό θα κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη να απολαύσει τον ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία πλάι σε μια πισίνα; Το NOMADS μόλις ξεκίνησε ΑΝΤ1

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη φόρεσε το μαγιό της και ξάπλωσε στο φουσκωτό φλαμίνγκο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα της επιβίωσης στο NOMADS Μαγαδασκάρη. ANT1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα