“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”: Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 – Οι μέρες και ώρες προβολής

“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”: Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 – Οι μέρες και ώρες προβολής
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ video printscreen

Ξεκινά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης το "ταξίδι" της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ". Τι ώρες θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1.

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή που έχει γράψει ιστορία, “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, έρχεται στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 και φέτος το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00, καθώς και το Μεγάλο Σάββατο στις 21:45, θα προβληθεί το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι, “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της.

“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”

Θρησκευτικό δράμα, 1977

Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ, Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ Carlton International Media Limited


Η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”, είναι ένα επιβλητικό έργο, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα από τov κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι.

Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ένα εξαιρετικό καστ, όπως τον Σερ Λόρενς Ολίβιε, την Αv Μπάvκρoφτ, την Ολίβια Χάσεϊ, τον Άντονι Κoυίv, τον Μάικλ Γιoρκ και, φυσικά, τον Ρόμπερτ Πάουελ στov ρόλο τoυ Ιησού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα