Ο Ντόντος του “Κομάντα και Δράκοι” γιορτάζει και χορεύει ζεϊμπέκικο

Ο Ντόντος του “Κομάντα και Δράκοι” γιορτάζει και χορεύει ζεϊμπέκικο
Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στη σειρά "Κομάντα και Δράκοι" Mega Tv

Ποιος είναι ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης που ξεχώρισε ως Ντόντος στη νέα σειρά "Κομάντα και Δράκοι". Η ανάρτησή του στο Facebook για τα γενέθλιά του.

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στη νέα σειρά του Mega με τίτλο “Κομάντα και Δράκοι”, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (22/09).

Τα ενθουσιώδη σχόλια των τηλεθεατών επικεντρώθηκαν στο ενδιαφέρον σενάριο, καθώς πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας, στις ερμηνείες των ηθοποιών, στην σκηνοθεσία, αλλά και στην απόφαση να ενταχθεί στη σειρά ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης γιορτάζει και χορεύει ζεϊμπέκικο

Ο νεαρός υποδύεται τον Ντόντο, ένα ιδιαίτερο αγόρι με σπάνιο χάρισμα. Παρόλο που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, η ερμηνεία του άγγιξε βαθιά τους τηλεθεατές και ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση στο Twitter. Ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη, όπου γυρίζεται η σειρά, και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης είχε τα γενέθλιά του μία μέρα πριν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς και έκλεισε τα 26 του χρόνια, γιορτάζοντας με το συνεργείο του “Κομάντα και Δράκοι”. Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ζεϊμπέκικο και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo”.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Κοκογιαννάκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα