Παίκτης Master Chef: Οι κριτές προσπαθούν να με βγάλουν από το παιχνίδι

Παίκτης Master Chef: Οι κριτές προσπαθούν να με βγάλουν από το παιχνίδι

Η δοκιμασία του Mystery Box είχε απίστευτες εκπλήξεις, καθώς η Μαργαρίτα από υποψήφια προς αποχώρηση ανακηρύχτηκε αρχηγός, ενώ ο Λάμπρος βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή του στο παιχνίδι (vids)

Ζορίζουν τα πράγματα στο Master Chef, καθώς όσο περνούν οι ημέρες, οι δοκιμασίες απαιτούν μεγαλύτερη συγκέντρωση, ενώ και οι παίκτες που παραμένουν είναι πιο ισχυροί. Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι κριτές έστησαν ένα mystery box, κάτω από το οποίο κρυβόταν το βασικό υλικό της συνταγής των chef, που για αυτή τη δοκιμασία ήταν η γαρίδα.

Δύο τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του χθεσινού επεισοδίου. Από τη μία η απόφαση των κριτών να βγάλουν προτεινόμενο τον Λάμπρο, απόφαση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς συμπαίκτες του, αλλά και την ευθεία αμφισβήτησή του προς την απόφασή τους και από την άλλη η εξαιρετική επίδοση της Μαργαρίτας, η οποία από προτεινόμενη μια εβδομάδα νωρίτερα, αναδείχτηκε νικήτρια της δοκιμασίας.

Η Μαργαρίτα με την επίδοσή της κατάφερε να αναδειχθεί σε νικήτρια της διαδικασίας και πρώτη γυναίκα αρχηγός στο φετινό Master Chef. Το πιάτο της με την πικάντικη βελουτέ ενθουσίασε τους κριτές που την ανακήρυξαν επικεφαλής της μίας από τις δύο ομάδες στην ομαδική δοκιμασία της εβδομαδας. Η νίκη αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς πως η παίκτρια βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρηση, μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος έδειχνε από την αρχή ενοχλημένος από την επιμονή, όπως την αποκαλεί, των κριτών να επικρίνουν την επιλογή του να στήνει πιάτα με ασιατική – ιαπωνική φιλοσοφία. Αυτή τη φορά, η αρνητική κριτική ήρθε από το Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος δήλωσε και στενοχωρημένος που κατέληξε – μαζί με τους υπόλοιπους κριτές – στην απόφαση να βγει ο παίκτης προτεινόμενος. Ο Λάμπρος ανέφερε ενώπιον των κριτών, ότι πιστεύει πως η στάση τους είναι μεροληπτική εναντίον του. Νωρίτερα, είχε εκμυστηρευθεί σε συμπαίκτες του πως πιστεύει ότι οι κριτές αναζητούν αφορμή να τον πετάξουν από το παιχνίδι, ενώ δήλωνε πως δεν θεωρεί το πιάτο του ένα από τα τρία χειρότερα της δοκιμασίας.

“Προσωπικά νομίζω ότι υπάρχει μια προκατάληψη απέναντί μου, τις τελευταίες εβδομάδες ψάχνουν το πάτημα για να με βγάλουν προτεινόμενο” ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης.

Δείτε στο 55′.30”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα