Παναγιώτης από Big Brother: “Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα”

Παναγιώτης από Big Brother: “Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα”
Youtube

"Αισθάνθηκα κοντά με τη Χριστίνα αλλά δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Είχα ξεκαθαρίσει πως εάν θα βγούμε θα δούμε αν ταιριάζουμε. Δεν ήταν έρωτας", δήλωσε ο πρώην παίκτης του Big Brother, Παναγιώτης.

Στο καναπέ της εκπομπής “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου, κάθισε ο πρώην παίκτης του Big Brother και ένας εκ των διδύμων, ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Ο Παναγιώτης μίλησε για την έξοδό του από το ριάλιτι, τη σχέση του με τους υπόλοιπους παίκτες ενώ τόνισε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Άννα Μαρία.

“Όταν βγήκα έξω είδα ποιοι πραγματικά ήταν δίπλα μου. Μέσα τα βλέπεις όλα ρόδινα, ουσιαστικά ζεις σε μία ψευδαίσθηση. Γιατί όταν βγαίνεις βλέπεις τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου”, ανέφερε ο Παναγιώτης.

“Στην αρχή ο Χρήστος, που είναι πειραχτήρι, ήρθε πιο κοντά με τη Ραΐσα, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στην ηλικία μας. Εγώ αισθάνθηκα κοντά με τη Χριστίνα αλλά δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Είχα ξεκαθαρίσει πως εάν θα βγούμε θα δούμε αν ταιριάζουμε. Δεν ήταν έρωτας. Μου άρεσε πολύ εξωτερικά, αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου δεν ήθελα να είμαι συνέχεια με τον Χρήστο. Η Χριστίνα είναι πολύ όμορφη γυναίκα. Ποτέ δεν της είχα πει ποιον να ψηφίσει, αυτό που είπε είναι ένα ψέμα”, είπε ακόμα.

Ο Χρήστος έκλεισε τονίζοντας πόσο αγάπησε την Άννα Μαρία , την οποία, όπως ανέφερε, στηρίζει μαζί με τον αδερφό του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα