Παρεξήγηση Σκορδά-Σαλαγκούδη και αμηχανία στο “Πρωινό” – “Μου κάνεις προσωπική επίθεση”

Παρεξήγηση Σκορδά-Σαλαγκούδη και αμηχανία στο “Πρωινό” – “Μου κάνεις προσωπική επίθεση”

Απίστευτη αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη και ξαφνική αμηχανία στο πλατό της εκπομπής "Πρωινό" με αφορμή ενδεχόμενη σχέση της μητέρας της με φιλανθρωπικό σωματείο και την όποια σύνδεση με την ψηφοφορία του Survivor.

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα η Ανθή Σαλαγκούδη, με τη συμμετοχή της στο Survivor 4 φυσικά να μονοπωλεί τη συζήτηση.

Όλα κυλούσαν ήρεμα, με την κουβέντα να τους να εξελίσσεται ομαλά και σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί. Κάποια στιγμή, ωστόσο, όταν στο “τραπέζι” μπήκε η οικογένεια της Ανθής και συγκεκριμένα ενδεχόμενη σχέση της με μητέρας της με φιλανθρωπικό σωματείο αλλά και ο ρόλος της στην ψηφοφορία το κλίμα άλλαξε, για να ακολουθήσει αντιπαράθεση και αμηχανία.

Αρχικά, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε: “Η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε και όποτε μπορεί μέσα από την καρδιά της, αλλά σίγουρα δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πώς συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;”

Φαίη Σκορδά: Αν εννοείς το ρεπορτάζ που είπαμε στην εκπομπή, είναι εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων. Το γνωρίζει και η μαμά σου.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν το ξέρει η μαμά μου, αν εννοείς ότι αυτή τα έστειλε. Πού βρέθηκε η σύνδεση ότι τα έστειλε η μαμά μου;

Φαίη Σκορδά: Τώρα δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Λίγο αργότερα, και αφού η παρεξήγηση δεν έδειχνε να λύνεται, η Φαίη Σκορδά, της είπε: “Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος μέσα στο επεισόδιο το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση”.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο (11:33):

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα