Παριζιάνα: Εσείς γνωρίζατε ότι ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε ως κομπάρσος σε μία και μόνο σκηνή;

Παριζιάνα: Εσείς γνωρίζατε ότι ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε ως κομπάρσος σε μία και μόνο σκηνή;
Στιγμιότυπο από την ταινία "Η Παριζιάνα glomex

Άγνωστες ιστορίες και μύθους γύρω από την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη "Η Παριζιάνα" με τη Ρένα Βλαχοπούλου αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή "Στούντιο 4". Ο ρόλος του Κώστα Βουτσά που λίγοι έχουν παρατηρήσει.

Αστικούς μύθους και λεπτομέρειες για την ταινία του ελληνικού κινηματογράφου Παριζιάνα” με τη Ρένα Βλαχοπούλου να ενσαρκώνει μοναδικά τη μαντάμ Πελαζί αφήνοντας ιστορία αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης (29/11).

Κι αν σίγουρα έχετε δει και θυμάστε τη θρυλική φράση “Σούζι έφαγες” αλλά και τους υπόλοιπους απολαυστικούς διαλόγους ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, αυτό που μάλλον δεν είχατε παρατηρήσει είναι το γεγονός πως ο Κώστας Βουτσάς συμμετέχει στην ταινία ως κομπάρσος, ενώ η σκηνή του διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Υποδύεται τον πελάτη του ξενοδοχείου που διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του, όταν η “Πελαγία” πέφτει κατά λάθος πάνω του. Μάλιστα, το όνομά του δεν αναφέρεται πουθενά στους τίτλους.

Ο αστικός μύθος θέλει τον ηθοποιό να συμμετέχει στην ταινία καθώς εκείνη την ημέρα είχε πάει να πάρει από το γύρισμα την τότε σύντροφό του Έρρικα Μπρόγερ και καθώς περίμενε να τελειώσει ζήτησε από τον σκηνοθέτη να συμμετάσχει και αυτός.

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, μίλησε για το πέρασμα του ηθοποιού από τη δημοφιλή ταινία, αναφέροντας πως τότε ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγερ ήταν στα “μέλια”, ενώ η συγκεκριμένη σκηνή ήταν απροβάριστη και ήταν εντελώς αυθόρμητη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα