Παρουσιάστε: Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα σειρά του Μπέζου

Παρουσιάστε: Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα σειρά του Μπέζου

Πρεμιέρα έκανε η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 με τίτλο "Παρουσιάστε". Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις των τηλεθεατών. Τι θα δούμε την Τρίτη (29/09).

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις των τηλεθεατών από την πρεμιέρα του “Παρουσιάστε!” το βράδυ της Δευτέρας (28/09). Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 μπήκε δυναμικά στην prime time ζώνη και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού στο πρώτο επεισόδιο.

Από τα σχόλια στο twitter φαίνεται πως οι τηλεθεατές εκτίμησαν το χιούμορ της σειράς, ότι τους άρεσε το καστ των ηθοποιών και πως είχαν ανάγκη από μία καινούργια κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση, αφού τα ριάλιτι κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος φέτος.

Η ιστορία του “Παρουσιάστε” έχει ως εξής:

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου. Ο ένας στρατολάγνος, στιγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα». Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος. Ορκισμένοι εχθροί!

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος). Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος, έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;

Θετικά τα σχόλια στο twitter:

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που το θεώρησαν αδιάφορο:

Τι θα δούμε την Τρίτη (29/09):

Το πολυπόθητο μηχάνημα του ΝΑΤΟ παραμένει στα χέρια του Σκορδά, αλλά… χαλασμένο. Στα χέρια του Σκορδά, όμως, βρίσκεται και η ανθυπολοχαγός Βαρκάρη, που κρατείται όμηρος ως αντίποινο για τη δολιοφθορά του πατέρα της, Γούλα. Μετά από σειρά παρεξηγήσεων, ο Σκορδάς συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν φταίει ο ορκισμένος του εχθρός για την ζημιά. Κι ενώ ο πραγματικός υπαίτιος κρύβεται απ’ το φως του ήλιου, όλο το στρατόπεδο πασχίζει να επισκευάσει το καταραμένο μηχάνημα προτού φτάσει ο Ταξίαρχος για επιθεώρηση και πέσει η τιμωρία του αιώνα…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα