Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Οι κανόνες του παιχνιδιού

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; ΑΝΤ1

Το θρυλικό παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από 16 χρόνια και η πιο κλασσική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί και πάλι! Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) το θρυλικό παιχνίδι γνώσεων "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και μετά από 16 χρόνια η πιο κλασσική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί και πάλι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης του διασημότερου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων, που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες και καθημερινά στις 20:00, θα υποδέχεται τους παίκτες οι οποίοι θα διεκδικούν από 500 μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις.

ADVERTISING

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Αρκεί μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; - Οι κανόνες του παιχνιδιού

Κάθε ερώτηση έχει 4 πιθανές απαντήσεις, μια εκ των οποίων είναι και η σωστή. Κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του 3 βοήθειες.

50-50: 2 από τις 4 πιθανές απαντήσεις εξαφανίζονται και μένουν οι υπόλοιπες δύο. Μια εξ αυτών είναι και η σωστή και ο παίκτης καλείται να κάνει την τελική του επιλογή.

Βοήθεια κοινού: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητά από το κοινό που κάθεται στην εξέδρα να πάρει τα μπάζερ που έχει μπροστά του και να ψηφίσει την απάντηση που θεωρεί σωστή.

Αμέσως μετά, εμφανίζονται σε ποσοστιαίο γράφημα οι ψήφοι του κοινού και για τις 4 πιθανές απαντήσεις, και ο παίκτης ανακοινώνει την τελική του απόφαση.

Τηλέφωνο: Ο παίκτης μπορεί να ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά με έναν δικό του άνθρωπο, τον οποίο έχει υποδείξει. Για λόγους διασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας του παιχνιδιού, το πρόσωπο αυτό θα παρευρίσκεται στο στούντιο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές. Μετά τη συνομιλία, ο παίκτης κάνει την τελική του επιλογή.

Τα 2 μαξιλαράκια: Αν ο παίκτης απαντήσει λανθασμένα σε μια από τις 4 πρώτες ερωτήσεις αποχωρεί από το παιχνίδι χωρίς κέρδη. Αν απαντήσει σωστά και στις 5 πρώτες ερωτήσεις κατοχυρώνει το πρώτο μαξιλαράκι των 500 ευρώ. Αν συνεχίσει και χάσει μια από τις ερωτήσεις 6-9 αποχωρεί με κέρδος 500 ευρώ. Αν απαντήσει σωστά και τη 10η ερώτηση, τότε κατοχυρώνει το δεύτερο μαξιλαράκι των 5.000 ευρώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή, αφού πρώτα αναγνωστεί η επόμενη ερώτηση. Αν το αποφασίσει, αποχωρεί με τα χρήματα που κέρδισε στην προηγούμενη ερώτηση. Αν συνεχίσει, αλλά δεν τα καταφέρει και χάσει, φεύγει με το ποσό που κέρδισε στο προηγούμενο μαξιλαράκι.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; - Δείτε το trailer του παιχνιδιού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου
SHARE:

24Media Network