Power of Love – Gala: Διπλή αποχώρηση με κλάματα και λυγμούς

Power of Love – Gala: Διπλή αποχώρηση με κλάματα και λυγμούς

Ανατροπή για άλλη μια φορά στο Gala του Power of Love - Αποχώρησαν δύο παίκτες που δεν περιμέναμε και τα κορίτσια του σπιτιού ξέσπασαν σε κλάματα.

Δράματα είχαμε στο Gala της Κυριακής του Power of Love, αφού υπήρξε διπλή αποχώρηση και, μάλιστα, παικτών που δεν περίμενε, ίσως, κανείς ότι θα φύγουν. Αρχικά, ο Βασίλης και η Ζένια ήταν τα πρόσωπα που πήραν ασυλία από τους συμπαίκτες τους και, έτσι, δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Ωστόσο, από την ψηφοφορία των παικτών του Power of Love βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Φίλιππος και η Ρένια, ενώ το κοινό ψήφισε ως αγαπημένο του παίκτη τη Νέρτζη (βγήκε αγαπημένη μαζί με τον Παύλο) δίνοντάς της 2.500 ευρώ και σώζοντας τη Ρένια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποχωρήσει ο Φίλιππος, με τους παίκτες του σπιτιού – και ιδιαίτερα τα κορίτσια – να παθαίνουν το πρώτο σοκ.

Παρόλα αυτά, ο Φίλιππος ήταν που είχε ζητήσει ανοιχτά από όλους να τον ψηφίσουν για να φύγει, αφού δεν ήθελε να βρίσκεται πια στο σπίτι, απ’ τη στιγμή που χώρισε με την Έλενα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν για άλλη μια φορά έναν έντονο καβγά με φωνές, λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Έπειτα, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τον λιγότερο αγαπημένο παίκτη του κοινού. Στην αρνητική ψηφοφορία του κόσμου ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν, επίσης, ο Φίλιππος και, έτσι, αποχώρησε ο δεύτερος κατά σειρά αρνητικών ψήφων παίκτης που ήταν ο Αντώνης Χρόνης, με τα κορίτσια να ξεσπούν σε κλάματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα