Power of Love: Καταγγελία για κρυφή ερωτική συνάντηση παικτών σε ξενοδοχείο

Power of Love: Καταγγελία για κρυφή ερωτική συνάντηση παικτών σε ξενοδοχείο

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το live του παίκτη Αντώνη Χρόνη, που κατηγόρησε την Κατερίνα Σαββοπούλου για κρυφή συνάντηση εκτός παιχνιδιού με παίκτη του σπιτιού, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά.

Σάλος δημιουργήθηκε στο Power of Love, μετά από το live που έκανε ο παίκτης Αντώνης Χρόνης λίγο μετά τη διπλή αποχώρησή του στο Gala της Κυριακής, όπου έφυγε από το ριάλιτι μαζί με τον Φίλιππο.

Ο Αντώνης, που βρίσκεται τώρα εκτός παιχνιδιού, προχώρησε διάφορες αποκαλύψεις μέσω του live του, δημιουργώντας αναστάτωση στο σπίτι της αγάπης και πολλά προβλήματα στους συμπαίκτες του, αλλά και στην ίδια την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης κατηγόρησε την Κατερίνα πως έφυγε από το ξενοδοχείο των γυναικών, όπου μένουν όταν τελειώνουν τα γυρίσματα, και πήγε στον ανδρών όπου συναντήθηκε με κάποιον παίκτη κρυφά.

Αρχικά, οι συναντήσεις γυναικών και ανδρών απαγορεύονται εκτός σπιτιού και είναι κατά των κανόνων του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή έχει κάμερες, ώστε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με το ShowTime Cy, φημολογείται πως η συνάντηση που είχε η Κατερίνα με παίκτη του σπιτιού ήταν ερωτικού περιεχομένου και ότι ο παίκτης αυτός ενδέχεται να είναι ο Αλέξανδρος.

Η παραγωγή δεν βρήκε κάτι σχετικό στις κάμερες του ξενοδοχείου, οπότε ακόμη δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η “κατηγορία” του Αντώνη, ενώ, παράλληλα, η Κατερίνα διαψεύδει αυτές τις κατηγορίες.

Μάλιστα, η Κατερίνα ανακοίνωσε στο Instagram της πως θα κινηθεί νομικά για όσα διαδίδει ο Αντώνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα