Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα – Συγκίνηση, δυναμισμός και ευχές για καλή αρχή

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα – Συγκίνηση, δυναμισμός και ευχές για καλή αρχή
Δανάη Μπάρκα instagram

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα στο "MEGA" με μια υπέροχη έκπληξη. Η συγκίνηση, ο δυναμισμός και οι ευχές των συναδέλφων της για καλή αρχή.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα η Δανάη Μπάρκα στο Mega. Πρόκειται για το πρώτο – τέτοιου είδους – εγχείρημα της ηθοποιού και απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί επάξια.

Η Δανάη Μπάρκα θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο “Πάμε Δανάη” καθημερινά στις 10.00. Γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία και όρεξη είναι έτοιμη να μιλήσει στη “γλώσσα” του σήμερα, μακριά από τα τετριμμένα.

Μαζί της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα, ενώ στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Η συγκίνηση και οι ευχές για καλή αρχή

Μια έκπληξη περίμενε την ηθοποιό και παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της. Συνάδελφοί, καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου της ευχήθηκαν καλή αρχή μια κίνηση που την συγκίνησε ιδιαίτερα.

“Η Δανάη είναι μια πολύ ωραία έκπληξη. Αλλιώτικη από αυτό το model type που μας έχουν συνηθίσει να βλέπουμε ειδικά στις πρωινές ζώνες. Η βεντάλια πρέπει να έχει απ’ όλα και η βεντάλια της Δανάης είναι πολύ μεγάλη”, ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

Οι δηλώσεις των φίλων και συναδέλφων της την συγκίνησαν. “Τόσα χρόνια ως τηλεθεάτρια όταν έβλεπα ανθρώπους να συγκινούνται στην τηλεόραση σκεφτόμουν ‘άραγε δεν μπορείς να συγκρατηθείς για να μην φανεί μελό;’. Ακούστε σας έχω νέα, δεν μπορείς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό που πάει να συμβεί. Η στήριξη είναι μεγάλο πράγμα και ευχαριστώ”, εξήγησε χαμογελώντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα