Ψυχοκόρες: Ενθουσιασμός στην πρεμιέρα – Γιατί χωρίστηκε στα δύο το Twitter

Διαβάζεται σε 2'
Ψυχοκόρες
Ψυχοκόρες ΑΝΤ1

Θερμή υποδοχή της σειράς “Ψυχοκόρες” που άρχισε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Το παράπονο του κοινού και το “διαζύγιο” των χρηστών του Twitter.

Πρεμιέρα έκανε στην ελεύθερη τηλεόραση, στον ΑΝΤ1, η δραματική σειρά “Ψυχοκόρες” το βράδυ της Τετάρτης (06/03), με το κοινό να υποδέχεται θερμά την ιστορία των τεσσάρων αδελφών Πολύζου.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμος μόνο στο ΑΝΤ1+, ενθουσίασε τους τηλεθεατές, που ανυπομονούσαν εδώ και αρκετό καιρό να την παρακολουθήσουν.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Πρόκειται για μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Ψυχοκόρες: Ο ενθουσιασμός των νέων τηλεθεατών στο Twitter

Το βράδυ της Τετάρτης (06/03) προβλήθηκαν τα πρώτα δύο επεισόδιο της σειράς, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές, οι οποίοι εξύμνησαν τις ερμηνείες των ηθοποιών, την σκηνοθεσία, την προσεγμένη παραγωγή, αλλά και την ίδια την ιστορία της.

Την ίδια στιγμή, παλιοί τηλεθεατές – που είχαν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο – τους προέτρεψαν να παραμείνουν πιστοί στη σειρά, καθώς αποτελεί μία από τις καλύτερες παραγωγές των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση.

Ψυχοκόρες: Το παράπονο και τα δύο hashatgs στο Twitter

Ωστόσο, οι νέοι τηλεθεατές εξέφρασαν ένα παράπονο για τα spoilers που γίνονταν από τους παλιούς και τους παρακάλεσαν να μην τους “χαλάσουν” τη θέαση.

Σημειώνεται πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς προβάλλεται ήδη στο ΑΝΤ1+ και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως θα μπορούν και οι δύο κατηγορίες τηλεθεατών να σχολιάζουν στο Twitter την αγαπημένη τους σειρά και κατέληξαν στο να δημιουργηθούν δύο hashtags.

Έτσι, οι καινούργιοι τηλεθεατές γράφουν στο #Psyxokores και οι παλιοί στο #Psyxokoresplus.

Πάντως, τα εν λόγω hashtags έφτασαν στην κορυφή των trends χθες βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα