Ψωμιάδης: “Μέσα σε 2 χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία” – Γιατί ντύθηκα Ζορό

Ψωμιάδης: “Μέσα σε 2 χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία” – Γιατί ντύθηκα Ζορό
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο The 2night show Glomex

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξομολογήθηκε το τι απέγινε η τεράστια περιουσία του, ενώ μίλησε για την απόφασή του να συμμετάσχει σε τηλεοπτική διαφήμιση ως Ζορό και για τη συμμετοχή του στη Φάρμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (29/03) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρήματα που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια, τον λόγο που ντύθηκε Ζορό σε διαφημιστικό σποτ, την εμπειρία του στη Φάρμα, αλλά και το παράπονό του.

“Μέσα σε 2 χρόνια “σκότωσα” τη μισή μου περιουσία, η οποία ήταν τεράστια. Και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Εγώ από 7 χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν 40 χρόνια. Τη “σκότωσα” για να κρατηθώ, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου δεν πρέπει να νιώσουν διαφορετικά. Η μία μου η κόρη είναι 22 και η άλλη 32 χρονών. Μεγάλωσαν μαζί και νιώθω και τα δύο παιδιά ίσα”, εξομολογήθηκε ο κ. Ψωμιάδης.

Ψωμιάδης: Γιατί ντύθηκε Ζορό

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης για την απόφασή του να μεταμφιεστεί σε Ζορό και να συμμετάσχει σε τηλεοπτική διαφήμιση πριν από μερικά χρόνια, με τον ίδιο να ξεσπά:

“Με ποιο δικαίωμα να προσβάλλεις χιλιάδες ψηφοφόρους; Εγώ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση πήρα 55%. Όλοι αυτοί είναι τρελοί; Στο κάτω κάτω, ποιον θα ρωτήσω για να κάνω τον Ζορό ή να πάω στη Φάρμα; Θα το ξαναέκανα και αύριο αν ήμουν νομάρχης. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ που έκανα τον Ζορό, το έκανα για να σας τη σπάσω. 500 ευρώ για να έρθω να κάνω το γύρισμα. 18 ώρες για 45 δευτερόλεπτα. Ό,τι κάνω το κάνω γιατί γουστάρω, το κάνω για να χώνομαι σε όλο το σύστημα”.

“Εγώ δεν φόρεσα ποτέ την ψεύτικη μάσκα των πολιτικών. Τι φόρεσα; Τη στολή του Ζορό. Ο Ζορό υπέρ των φτωχών και των αδικημένων. Πήγα στη Φάρμα γιατί ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Αυτός ήμουν και με ψήφιζε ο κόσμος με 55%. Ποτέ δεν ξεχνάω τις ρίζες μου”, συμπλήρωσε.

Ψωμιάδης: Το παράπονό του

Ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε, επίσης, πως αισθάνεται αδικία, για το γεγονός ότι είχε 10 χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνό του, λέγοντας:

“Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε 6 μήνες με κάτι άλλο τηλεοπτικό που ετοιμάζομαι να κάνω. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο”.

Ψωμιάδης: Η εμπειρία του στη Φάρμα

Όσο για τη συμμετοχή του στη Φάρμα, ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε πως ήταν μια μοναδική εμπειρία που του άρεσε, που δεν θα είχε την ευκαιρία να ζήσει.

“Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1. Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Άδειασα, δεν σκεφτόμουν τίποτα, μόνο την οικογένειά μου. Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα