Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του Κανάκη για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – “Αισθανόμαστε προδομένοι”

Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του Κανάκη για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – “Αισθανόμαστε προδομένοι”
Ο Αντώνης Κανάκης ant1

Συγκλονισμένοι οι παρουσιαστές της εκπομπής για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που κατηγορείται για revenge porn. "Νιώθουμε λύπη και θυμό, δεν είχε μπει καν στη διαδικασία να μας ενημερώσει". Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Με μία θέση κενή και με τους τρεις παρουσιαστές συγκλονισμένους ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα” της Δευτέρας, μετά την καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn και, μετά από αυτή την εξέλιξη, αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του παρουσιαστή, μιλώντας για αρκετή ώρα σχετικά με την καταγγελία που φαίνεται να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συντελεστές της εκπομπής, καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος ουδείς γνώριζε ότι υπάρχει δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε κατά την έναρξή της: “Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ μαζί μας και δεν θα ξαναείναι μαζί μας. Με ενημέρωσαν ότι στα social media υπάρχει μία καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα και είναι πράγματα που τα μισούμε σαν άνθρωποι. Αποφάσισε για λόγους που ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει και δεν γνωρίζω, να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό μίας κοπέλας και του ίδιου. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή, μετά τα βρήκαν εξωδικαστικά, αλλά δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Σημασία έχει το ανθρώπινο κομμάτι. Εμείς δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο και ότι δεν μας το είπε. Στην πορεία, όμως, δυστυχώς όταν ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία.

Στην αρχή ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί αυτό που γίνεται. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω ότι διακόπτουμε τη συνεργασία μας και του εξέφρασα τη λύπη μου για αυτό που έκανε. Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε μία πάρα πολύ δύσκολη θέση. Του εξέφρασα και τον θυμό μου για το ότι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μας ενημερώσει, γιατί είναι κάτι που μας αφορά και έμμεσα και άμεσα. Λυπούμαστε πραγματικά για την κοπέλα. Έχουμε τεράστια λύπη και θυμό επίσης για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς πρώτα απ’ όλα είναι ηθικό και ανθρώπινο όλο αυτό και μέσα από αυτό νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε πληγωμένοι και προδομένοι. Σήμερα το μάθαμε και βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Εκφράζουμε τη στήριξή μας στην κοπέλα”.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως “η εκπομπή θα συνεχιστεί, το θέμα είναι να δούμε με ποιον τρόπο”, για να ακολουθήσουν διαφημίσεις.

ΑΝΤ1: “Καταδικάζουμε το περιστατικό, επικροτούμε τα αντανακλαστικά της εκπομπής”

Λίγο αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, αναφέροντας:

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα