Ράδιο Αρβύλα: Πρόωρο τέλος για φέτος

Ράδιο Αρβύλα: Πρόωρο τέλος για φέτος
Η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου youtube

Ανακοίνωση του Ant1 σχετικά με το μέλλον της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα". Δυο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο θα σταματήσει η εκπομπή ενόψει Χριστουγέννων.

Ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσε ο Ant1, στον απόηχο της απομάκρυνσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή μετά από καταγγελίες για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού πρώην συντρόφου του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, η επιθυμία τόσο του Αντώνη Κανάκη όσο και των συνεργατών του είναι να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό δυο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ο Ant1, σημειώνει, ανταποκρίνεται στην επιθυμία αυτή και τονίζει πως στηρίζει τόσο την εκπομπή όσο και τους ανθρώπους της.

Παράλληλα, επισημαίνει πως οι δύο εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα