Ράδιο Αρβύλα: Ρετρό flashback με “ΑΜΑΝ”, Αντώνη Ρέμο και πιστοντουζιέρα

Ράδιο Αρβύλα: Ρετρό flashback με “ΑΜΑΝ”, Αντώνη Ρέμο και πιστοντουζιέρα
Ο Αντώνης Ρέμος σε βίντεο των "ΑΜΑΝ" Youtube

Χαμός έγινε στην πρεμιέρα των "Ράδιο Αρβύλα" που επέστρεψαν στην τηλεόραση χτυπώντας μεγάλες τηλεθεάσεις. Το ρετρό flashback με τους "ΑΜΑΝ" και τον Αντώνη Ρέμο στο νέο επεισόδιο.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψαν δυναμικά το 2021 μέσα από το κανάλι του Open, όπου θα μεταδίδουν καθημερινά στις 20:00. Η αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (13/01) με την πρεμιέρα να πηγαίνει εξαιρετικά στα νούμερα τηλεθέασης και να δηλώνει ισχυρή παρουσία στον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 22,8% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,9%.

Στο δεύτερο επεισόδιο των “Ράδιο Αρβύλα”, η γνωστή και απολαυστική παρέα θυμήθηκε τα νιάτα της και τα χρόνια των θρυλικών “ΑΜΑΝ”, που σκόρπιζαν παντού γέλιο με τα χιουμοριστικά τους βίντεο και που έμειναν στην τηλεοπτική ιστορία, προβάλλοντας ένα βίντεο από τότε.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (14/01) οι “Ράδιο Αρβύλα” έπαιξαν στην εκπομπή τους το διάσημο βίντεο με την πιστο-ντουζιέρα και τον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, κάνοντας ένα ρετρό flashback και προσφέροντας γέλιο, ακόμη και τόσα χρόνια μετά.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους σχόλια, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: “Αυτός δεν ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ήταν ο μισός Ρέμος”.

Δείτε το βίντεο των “ΑΜΑΝ”:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα