Ράδιο Αρβύλα: Θα “κλάψετε” με το best of βίντεο της χρονιάς

default image

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έριξαν αυλαία για το καλοκαίρι και μας κέρασαν 10' χορταστικά λεπτά από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν - ΠΡΟΣΟΧΗ: μην δείτε αυτό το βίντεο αν δεν μπορείτε να γελάσετε δυνατά

Όταν όλα όσα λατρέψαμε από την φετινή σεζόν του Ράδιο Αρβύλα χώρεσαν με ένα αριστοτεχνικό μοντάρισμα, σε ένα βίντεο 10′ λεπτών. Ωστόσο σας προειδοποιούμε… μην δείτε αυτό το βίντεο αν δεν μπορείτε να γελάσετε δυνατά χωρίς να σας παρεξηγήσουν. Α, και εφόσον πατήσετε το play, ουδεμία ευθύνη έχουμε για την όχληση που σίγουρα θα προκαλέσουν στους γύρω σας οι αντιδράσεις σας.

Δείτε το:

Η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” έκανε το βράδυ της Δευτέρας φινάλε για τη νέα σεζόν με τον Αντώνη Κανάκη να αποχαιρετά τους τηλεθεατές.

“Μεγάλο ευχαριστώ γιατί αυτή τη σεζόν προσωπικά θεωρώ και ένιωσα ότι μας δείξατε τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την εκτίμησή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εγώ προσωπικά έτσι το ένιωσα και για το Ράδιο Αρβύλα και για το Βινύλιο” σχολίασε κλείνοντας και ευχήθηκε “Καλό καλοκαίρι σε όλους”.

Δείτε την αποφώνηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα