Ράντου: “Είχε διαρρεύσει ότι τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού”

Ράντου: “Είχε διαρρεύσει ότι τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού”
Η Ελένη Ράντου glomex

Η Ελένη Ράντου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά της σχέδια, τα σενάρια για remake του "Κωνσταντίνου και Ελένης", αλλά και για τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 5/1, η Ελένη Ράντου, η οποία πρόσφατα παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο News 24/7, όπου μίλησε για τη ζωή και την πορεία της.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που είχε από την οικογένειά της ώστε να παντρευτεί τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στις φήμες που έχει ακούσει για την ίδια, αλλά και στα σενάρια που έχουν ακουστεί για το remake του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

“Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε ‘Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω’! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: ‘Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ’;”

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν γι’ αυτήν στο ξεκίνημα της καριέρας της δήλωσε: “Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο στα πρώτα μου βήματα, έκανα τη Στρίγγλα που έγινε αρνάκι και μόλις είχα βγει από τη σχολή. Τότε ήταν πολύ πρωτότυπο η ηρωίδα του έργου να είναι στην ηλικία του ηθοποιού, αυτούς τους ρόλους τους έπαιζαν 50αρηδες, 60αρηδες. Το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού”, είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το remake του “Κωνσταντίνου και Ελένης” είπε: “Έκανε remake ο Χάρης. Δεν ξέρω αν θέλει να κάνει ταινία το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’. Και εγώ το διάβασα. Θα εξαρτιόταν από το σενάριο το αν θα ήμουν θετική σε μια τέτοια ταινία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα