Ρούλα Κορομηλά για την επίθεση με βιτριόλι: “Κανένας δεν ανήκει σε κανένα”

Ρούλα Κορομηλά για την επίθεση με βιτριόλι: “Κανένας δεν ανήκει σε κανένα”
Ρούλα Κορομηλά AP

Η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετείται πάνω στο θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά τη σύλληψη μια γυναίκας για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτηση μέσω της οποίας τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα των ημεών: την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μία 34χρονης γυναίκα έξω από τον χώρο εργασίας της. 

Όπως προέκυψε, το κίνητρο της δράστιδος φαίνεται να ήταν κάποια ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν και μάλλον από υπερβολή και εμμονή προς το θύμα φαίνεται να ήταν το κίνητρο της επίθεσης. Με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια έγραψε: Κανένας δεν ανήκει σε κανέναν!”.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

“Κανένας δεν ανήκει σε κανένα. Κανένας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Αν θέλουμε ως γυναίκες να μας σέβονται και εκτιμάνε άπαντες και ειδικότερα οι άντρες, οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, ψυχραιμία και λογική απιστίες, ατασθαλίες, χωρισμούς, εμφανίσεις τρίτων προσώπων, διαζύγια και συναφή! Εμμονές, εκδικητικότητα και εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν! Αυτο με (καρδούλα)”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα