Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 35χρονη
Στον Εισαγγελέα η 35χρονη Eurokinissi

Μία ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε όμως μάλλον από υπερβολή αποτελούσε το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι όπως όλα δείχνουν σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη γυναίκα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η νεαρή που προσήχθη στην Ασφάλεια Αθηνών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της λογίστριας στην Καλλιθέα, όπου της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια.

Η ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν και μάλλον από υπερβολή και εμμονή προς το θύμα φαίνεται να ήταν το κίνητρο της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσήγαγαν το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών από το σπίτι της στου Ζωγράφου, την ξανθιά 35χρονη Ελληνίδα.

Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο, με κοντινή καταγωγή με το θύμα, δεν ήταν φίλες αλλά απλά γνωρίζονταν και εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ «ακολουθούσε» στα social media τον στόχο της.

Από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, οι Αρχές, καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση τηλεφωνικού απορρήτου από την σάρωση που ζήτησαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έφτασαν σιγά-σιγά στα ίχνη της βασικής υπόπτου, αφού αποκλείστηκαν όλες οι περιπτώσεις που αρχικά είχαν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών από πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της.

Η δράστης όπως έχει ήδη αναφερθεί είχε καλέσει από ένα καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας το προηγούμενο βράδυ την εταιρεία ταξί που έκλεισε ραντεβού για να την παραλάβει την επόμενη ημέρα το πρωί στην Καλλιθέα. Με την ίδια τηλεκάρτα και σε προγενέστερο χρόνο, όπως έδειξε η σάρωση σε αυτή, κάλεσε τηλεφωνικά έναν άντρα από το Μπαγκλαντές που δεν είχε σχέση με την υπόθεση, τον οποίο είχε καλέσει και από το κινητό της τηλέφωνο και από την σάρωση εντοπίστηκε αυτός και στο τηλέφωνό του βρέθηκε και το τηλέφωνο της κατηγορούμενης.

Πλέον οι Αρχές είχαν όλα τα κομμάτια του πάζλ που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στον εντοπισμό και την προσαγωγή της. Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν 50 μέτρα από το σπίτι της, καθώς προσπάθησε να διαφύγει, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε η επίμαχη τηλεκάρτα και η περούκα που χρησιμοποίησε στην επίθεση. Στο σπίτι της βρέθηκαν η καπαρντίνα και το σακίδιο που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Αφορμή για την παράλογη επίθεση που πραγματοποίησε και κατέστρεψε την ζωή μιας άλλης νέας γυναίκας, φαίνεται να είχε σταθεί μια διαδικτυακή επαφή στο παρελθόν δίχως άλλη σχέση μεταξύ του θύματος και του πρώην συντρόφου της κατηγορούμενης, η οποία απέκτησε μία εμμονή έτσι προς το θύμα της που κράτησε για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Η 35χρονη, το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, όπου της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια. Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο, με κοντινή καταγωγή με το θύμα, δεν ήταν φίλες αλλά απλά γνωρίζονταν και εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ «ακολουθούσε» διαρκώς στα social media τον στόχο της.

Τι είπε ο δικηγόρος της 35χρονης

Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος πριν απαγγελθούν οι κατηγορίες:

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Ο κ. Κεχαγιόγλου είπε πως δεν έχει το υλικό της δικογραφίας στα χέρια του. Τόνισε πως δεν υπάρχει ποινική δίωξη, συνεπώς ότι λέει στις δηλώσεις του είναι πρόωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα